8 semne ca nu-ti satisfaci sotia

03 noiembrie 2018,
Vizualizari: 26.429, 1 azi
problemesex.ro - sex adulti

Spunem despre femei ca sunt adevarate mistere si ca nici un barbat nu se poate lauda ca le-a descifrat vreodata cu adevarat. Este adevarat ca unora le place sa se laude ca stiu totul despre femei, insa intr-un final se dovedeste ca nici macar propriile nevaste n-au stiut sa le citeasca de vreme ce casnicia s-a incheiat cu un divort.

Iar daca nu stii cat mai multe despre femei, respectiv sotii, cum poti afla daca relatia voastra o satisface sau isi cauta alinarea in afara mediului conjugal? Un lucru este totusi sigur atunci cand vorbim despre femei: acestea trimit anumite semnale, e adevarat subtile, pe care nu toti barbatii stiu sa le descifreze. Cei care inteleg semnalul reusesc sa-si salveze casnicia, ceilalti raman singuri.

 

Iata 8 semne care va ajuta sa aflati mai multe despre femei si care va spun ca sotia nu se simte satisfacuta din puct de vedere sexual.

 

Despre femei – semnul #1: Sotia ta utilizeaza excesiv cardul de credit

Unele femei folosesc shopping-ul pentru a umple golul din viata sexuala. Analizeaza cu atentie costul creditelor. Daca acestea cresc de la o zi la alta precum Fat Frumos, este clar ca trebuie sa schimbi ceva.

 

 

Despre femei – semnul #2: Excesul de greutate

In cazul in care nevoile sexuale ale unei femei nu sunt implinite, va incerca sa-si potoleasca foamea de sex mancand excesiv.

 

 

Despre femei – semnul #3: Sotia ta munceste/bea mai mult

Unele femei prefera sa stea peste program la birou sau sfarsesc ziua de munca intr-un club in incercarea de a sta cat mai departe de sotii lor. Tocmai pentru ca acestia nu le satisfac din punct de vedere sexual si incearca sa gaseasca alternative.

 

 

Despre femei – semnul #4: Se plange prietenelor de viata voastra intima

Asa cum am mai spus, femeile sunt experte in a trasmite mesaje subtile atunci cand se plang de un anumit lucru. In acest caz, sotia ta incearca sa-ti spuna ca lucrurile nu sunt ok in ceea ce priveste relatia voastra.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole