Despre ce sa vorbesti cand faci sex

21 ianuarie 2019,
Vizualizari: 14.481, 1 azi
problemesex.ro - chef de sex cuplu

Pentru multi, cuvintele soptite in timpul jocului erotic sunt aproape la fel de importante ca orgasmul. Daca barbatii se pot elibera astfel de tensiunile interioare, femeile primesc cuvintele tandre si admirative ca o incurajare, menita sa sporeasca intimitatea intre cei doi. Ce trebuie sa spui totusi in timp ce faci dragoste astfel incat sa nu strici „magia” momentului.

 

Preludiul

O etapa destul de grea pentru barbati, mai ales daca sunt excitati. Ei vor sa actioneze si nu le mai arde de vorbe. Femeile insa, vor sa fie luate cu binisorul. O abordare directa – „Hai sa facem dragoste” – le poate face sa dea inapoi. Insa cuvinte precum „Te iubesc”, „Esti frumoasa”, „Esti tandra, senzuala etc”, „Esti atragatoare”, corelate cu sarutari si mangaieri le fac sa lase garda jos. Ti se pare complicat? Retraiti clipele de la inceputul relatiei. Poti fi jucaus si chiar copilaros (te va ajuta sa treci usor peste inhibitii si tensiunile acumulate in timpul zilei). Nu ocoli momentele comice aparute de-a lungul relatiei sau momentele delicate. Rasul va va apropia, restabileste intimitatea si spulbera orice tensiuni. Aici se afla cheia succesului intr-o relatie: sa (re)stabilesti intimitatea. Nu aminti de defecte sau esecuri, nu e cazul sa porti masca personalitatii pe care o iei cu tine la birou.

 

 

Ludiul

Este foarte important sa comunici si sa-i arati fiintei iubite, prin diferite gesturi, sunete si exclamatii, fericirea si placerea ce o trezeste in tine in timpul jocului amoros. Sa nu crezi ca daca traiesti cu deosebita intensitate si pasiune o vei deranja sau inhiba. Din contra! Atat barbatii cat si femeile simt nevoia sa li se confirme intr-un fel sau altul ca ceea ce fac si mai ales cum fac, este pe placul celuilalt. De cele mai multe ori placerea si trairea erotica se intensifica brusc, de zeci de ori, atunci cand auzim cum celalalt vibreaza cu tot corpul sau geme de placerea pe care i-o generam.

 

Gemetele si interjectiile sunt excitante pentru barbati. Despre expresiile vulgare unele femei considera un astfel de limbaj ca fiind respingator. Ele prefera diminutivele, cuvintele dragalase si pot fi socate si chiar dezgustate de un astfel de comportament intrebandu-se daca nu cumva fac dragoste cu un animal. Atat in cazul femeilor cat si in cazul barbatilor, sunt de evitat cuvintele vulgare. Ele sunt de natura sa distruga romantismul, intimitatea si frumusetea unui joc amoros. Desigur, exista si cazuri in care ambii parteneri prefera acest gen de discutie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole