Despre barbati: Spune ce-ti place la o femeie ca sa-ti spunem ce vrei de la ea

30 aprilie 2020,
Vizualizari: 7.614, 1 azi
Despre barbati

Sunt foarte multe lucruri despre barbati ce trebuie descoperite. Desi stii multe despre urmasii lui Adam, barbatii raman inca un mister. Dar iata ca au mai fost dezvaluite cateva secrete. Se spune despre barbati ca ceea ce le place la o femeie  poate spune foarte multe lucruri despre caracterul lor si despre ceea ce vor ei de la respectiva femeie.

 

 

Despre barbatii atrasi de ochii femeilor se spune ca vor sa devina tati

Studii recente releva faptul ca barbatii care sunt atrasi de ochii partenerelor, in subconstientul lor, sunt pregatiti sa devina tati. Mai mult, barbatii care au ochi albastri isi cauta partenere cu ochi deschisi la culoare pentru a pastra genele familiei.

 

 

Despre barbatii atrasi de sanii mici se spune ca sunt gata sa intemeieze o familie

Barbatii carora le plac sanii mici sunt pregatiti sa-si intemeieze o familie, spre deosebire de cei atrasi de sanii mari care vor doar o distractie pe termen scurt. In ciuda faptului ca multi barbati cred ca sanii mari sunt atragatori, cand vine vorba despre o viitoare partenera de viata multi lasa acest aspect pe ultimele locuri, iar printre primele se regasesc caracteristici precum personalitatea puternica si abilitatile de a fi o mama buna.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole