Problemesex

Descopera alfabetul sexual! Cum sa folosesti literele cand faci sex

Dupa cativa ani de relatie, sexul poate deveni plictisitor, asta in cazul in care nu lipseste cu desavarsire. Intra cu tavalugul in patul fiecaruia stresul de la birou, criza economica mondiala, plafonarea profesionala si personala, monotonia si lista poate continua. Iar toate acestea pot conduce negresit la o ruptura chiar definitiva a cuplului. Pentru a condimenta putin viata amoroasa, n-ar fi rau sa incepeti sa studiati „abecedarul sexual”.

A – de la accesorii

Daca vrei sa-ti scoti partenerul din monotonie, intampina-l acasa imbracata doar in… accesorii. Coliere de perle, margele, cercei candelabru, orice care sa ii ia ochii. Poti incerca si jocuri erotice: il mangai cu siragurile sau de ce nu, il legi mainile cu ele.

Cum sa-l innebunesti cu tehnicile tale de sex oral

B – de la bere

Daca tot insista partenerul sa iasa la o bere cu prietenii, adu-i berea acasa. Va puteti bucura doar voi de ea. Incearca niste sortimente exotice si va va fi mai usor sa va dezinhibati.

C – de la fara cuvinte

Liniste, e timpul sa nu mai folositi nici un cuvintel. Pentru o seara, lasati trupurile sa vorbeasca. Doar gemetele sunt permise.

D – de la dominare

Eh, acum nu trebuie sa-ti cumperi costum si bici de piele. Dar ii poti da ordinul sa se dezbrace, de exemplu. Sau sa te sarute in diverse locuri care iti plac.

E – de la exercitii

Exista o legatura foarte stransa intre exercitiile fizice si sex. In primul rand, pentru multe femei, transpiratia partenerului poate fi un afrodisiac puternic. In plus, datorita exercitiilor, sangele circula mai repede prin vene, iar orgasmul este mai puternic. Asa ca, nu mai sta pe ganduri si fa un abonament dublu la sala.

F – de la filme pentru adulti

Roaga-ti partenerul sa urmariti impreuna un documentar si surprinde-l cu un film pentru adulti. Va poate inspira sa petreceti o noapte fierbinte ca la inceputurile relatiei.

10 ponturi pe care orice femeie si-ar dori sa le stii

G – de la ghici cine-i

Furiseaza-te pe la spatele lui si imbratiseaza-l cand face baie sau cand se uita la un meci de fotbal. Nu uita sa-i spui ca este atat de atragator incat nu mai ai rabdare sa termine dusul sau sa vina pauza dintre reprize.

H – de la hop-hop la galop

O partida rapida din cand in cand poate fi la fel de satisfacatoare. Fie ca o faceti inainte de a pleca la munca sau la o petrecere, increderea in masculinitatea lui va fi in crestere, din moment ce tu ii transmiti mesajul nu te mai poti stapani pana cand va veti intoarce.

I – de la inghetata

Cand erai in liceu n-aveai nici o problema sa imparti o inghetata cu un coleg de scoala. De ce n-ai face-o si cu sotul tau. In plus, poti linge picaturile care-i raman pe buze, pe barbie sau pe degete.

J – de la jartiera

Probabil n-ai mai purtat asa ceva de la nunta. Si poate nici atunci n-ati apucat sa experimentati ceva fantezii pe seama ei. Din fericire, niciodata nu e prea tarziu sa reinventati „noaptea nuntii”.

L – de la lenjerie

Little black dress e deja un lait-motiv al modei. Little black undies (adica chiloteii negri aproape invizibili) sunt cheia succesului in dormitor. Nu conteaza daca sunt din lycra sau dantela, important e ca-i starnesc imediat poftele partenerului.

M – de la mangaieri

Nu-ti „parca” degetele in parul partenerului sau pe spatele lui. Mangaie-l pe tot corpul. Lasa-ti degetele sa zburde jucaus peste tot. Aceasta experienta senzoriala ii va da fiori de neuitat.

N – de la nimeni nu-i perfect

N-o avea sotul tau abdomenul lui Brad Pitt, dar sigur are alte calitati. Ca doar de-aia l-ai luat de barbat. Daca le-ai uitat incearca sa-ti aduci aminte de ce te-ai indragostit de el.

O – de la ochii larg deschisi

Nu va luati ochii unul de la celalalt nici macar o secunda. Chiar si cand aveti orgasm, priviti-va. Acest tip de contact vizual poate creste foarte mult legatura dintre voi.

P – de la par

Pune-ti parul la lucru. Mangaie-l cu podoaba ta capilara. Si astfel vei stimula la maximum cea mai intinsa zona erogena: pielea.

R – de la rememorarea partidelor de sex

Ce-ar fi sa te asezi langa sotul tau si sa incepi sa depeni amintiri despre partidele de sex memorabile pe care le-ati avut impreuna. Crezi ca va ramane indiferent? Cu siguranta nu. Orice om normal s-ar excita la detalii picante.

S – de la semnatura

Ai o miscare preferata in pat. Sau poate are el una care-i place. Dupa ce o „executi” n-ar fi rau sa-i dai un nume, sau sa ai tu o semnatura ca Zorro. „Gazela zburdalnica”, „Iepurasul jucaus”, „Pisicuta infierbantata”, „Profesoara salbatica” sunt doar cateva exemple, dar cu siguranta imaginatia voastra n-are limite.

T – de la „termina-l”

O data, de doua ori, de trei ori, de mai multe ori… Pana cand il vei epuiza. Partea buna a acestui lucru e ca pe masura ce „exersati” – veti intra amandoi in ritm.

U – uita de tot si lasa-te prada placerii

Daca vrei sa faci sex cu partenerul dar nu-ti scoti din cap cat o sa vina intretinerea luna viitoare sau ce le mai faci copiilor pentru micul dejun n-ai nici o sansa de reusita. Lasa toate grijile la usa dormitorului si inauntru dezlantuie-te. Cand erai studenta te gandeai inainte sa faci sex ce note urmeaza sa iei vreun la examen?

V- de la vorbe murdare

Cateva cuvinte deocheate inainte, in timpul sau dupa ce ati facut sex nu strica nimanui. Ba mai mult, s-ar putea sa va creasca apetitul.

Z – de la zile speciale

Nu trebuie sa sarbatoresti dragostea o singura data pe an, cand ai la dispozitie nu mai putin de 365 de zile. Transforma orice zi, aparent banala, intr-o sarbatoare a iubirii. N-ai nevoie de o zi de sfant ca sa-i arati partenerului sentimentele.

(Sursa: redbookmag.com)

Imagine de Alp Cem de la Pixabay

Exit mobile version