Ultimele

10 ponturi pe care orice femeie si-ar dori sa le stii

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 10 ponturi pe care orice femeie si-ar dori sa le stii
ponturi pe care orice femeie si-ar dori sa le stii

Ce si-ar dori femeile ca barbatii lor sa stie sa le faca in pat? Iata o intrebare la care site-ul Menshealth.com a gasit raspunsul (de fapt, raspunsurile), intervievand mai multe reprezentante ale sexului frumos. Iata rezultatele:

1. Desene cu… ciocolata

Cumpara o perie speciala de uns prajituri si inmoai-o in ciocolata topita, apoi deseneaza-i pe corp cifre, litere sau orice forme vrei. Gaseste o modalitate sa-ti folosesti buzele si limba, implicandu-le in acest joc.

2. Conexiune cu cei apropiati

Femeile sugereaza ca orice barbat ar trebui sa pastreze o conexiune stransa cu familia si prietenii apropiati, deoarece probabilitatea de a-si intalni iubita e mult mai mare printr-un apropiat, decat s-o agate intr-un bar sau club.

Citeste si: Atentie femei! 10 trucuri sexuale care nu-i excita pe barbati

3. Nu te opri sub nici o forma

Spre deosebire de un barbat, orgasmul unei femei poate fi intrerupt in orice moment, chiar atunci cand e foarte aproape de el. Asa ca, atunci cand primesti toate semnalmentele ca vine, nu te opri sub nici o forma si fa in continuare exact ce faci.

4. Ai grija la erectie

Si, ca sa prelungesti erectia si implicit actul sexual, foloseste tehnica “pornire-oprire”. Cand simti ca se apropie orgasmul, opreste-te si reporneste atunci cand erectia ta e in deplina siguranta.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 30 martie 2023