5 semne care arata ca vrea sa faceti sex

15 octombrie 2020,
Vizualizari: 141.592, 1 azi
expresii excitante

Limbajul trupului #4: Se misca astfel incat sa-ti faca placere

In vreme ce femeile sunt atente pentru a-l avea mereu in raza vizuala pe barbatul de care sunt atrase, vor presupune ca ochii lui nu vor rataci de colo pana colo. Pana una alta este foarte sexi, isi doreste o escapada sexuala, ba chiar incepe sa faca miscari numai pentru beneficiul ochilor tai. Poate se va duce la bar dupa o bautura si, stiindu-se privita, se va apleca mai mult decat este cazul pe bar pentru a lua bautura, sau se va lipi de tine, astfel incat sa-ti atraga atentia. Acest limbaj al trupului este cu siguranta precursorul unor miscari amoroase si trebuie sa-ti crezi ochilor: da, face asta intentionat!

Limbajul trupului #5: Atingerile ei

Cea mai usoara atingere poate fi cel mai insemnat semnal. De cele mai multe ori femeilor nu le place sa fie atinse, nu de putine ori s-au declarat deranjate de barbatii care au luat initiativa si le-au atins. Cu toate acestea este perfect normal cand ea este cea care iti atinge bratul sau se sprijina de tine. Orice barbat cu experienta stie ca lucrurile merg foarte bine cand ea rade si isi pune cu gentilete mana pe mana lui in timp ce-l priveste in ochi. Acesta este un semn clar ca trebuie sa mergi mai departe.

Daca nu esti atent, vei pierde o multime de mesaje care inseamna acelasi lucru. Nu trebuie sa fii un geniu in comportamentul uman, nu trebuie decat sa descifrezi un singur semn, iar ea iti va oferi si mai multe. Insa tine minte: spiritul de observatie este crucial (si) atunci cand vorbim de amor.

Foto: pexels.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole