Daca ai secrete, trebuie sa citesti asta! Afla ce se intampla cu erectia

04 august 2018,
Vizualizari: 2.855, 1 azi

Supravietuirea umanitatii depinde de… erectie! Daca penisul ramane moale, ovulul ar astepta in zadar gametul masculin fecundant. Astfel, de la Adam incoace, fie ca ne place sau nu, viata noastra porneste intotdeauna de la un penis in erectie…

 

Aceasta pretioasa erectie, de care barbatul nu se ingrijeste decat atunci cand ea il paraseste, pare tot atat de simpla si banala precum umflarea unei basici sau a unui balon. Insa, la om si la maimuta, mecanismul hidraulic al eretiei este ultra-sofisticat. Pentru celelalte mamifere, natura a ales adesea simplitatea si siguranta…

 

 

Osul penian cu care i-a inzestrat pe unii masculi din randul animalelor este o garantie contra fluctuatiilor erectiei: rigiditate asigurata! Incovenient: un os se poate rupe, un penis in erectie niciodata. Masculul lutru este un indragostit atat de navalnic incat isi rupe acest os de mai multe ori in timpul vietii sale! Sansa lui este ca se repara de la sine. Osul minipenisului de la masculul veveritei este ascutit ca un cui. Campionul este masculul balenei: doi metri! Masculul morsei, 80 cm. Cainele, ursul si lupul poseda si ei os penian.

 

Paradoxal: barbatul, care ar prefera mai degraba sa i se taie un membru (brat, picior) decat „membrul”, ii ignora cu nonsalanta structura.

 

In ceea ce priveste erectia, abia recent s-a elucidat mecanismul in intreaga sa complexitate. Oare de ce literatura de vulgarizare sexuala atat de prolifica in ceea ce priveste aparatul genital feminin, este atat de putin locvace in ceea ce priveste penisul? Sa para oare acesta lipsit de mister numai pentru ca il putem examina si atinge pe indelete?

 

 

A ignora structura membrului este un lux pe care si-l poate permite doar acela care nu are nici o problema de erectie si nici ambitia de a controla ejacularea: tantricul este dator sa stie cum functioneaza acesta. Cum ar putea ea sa colaboreze inteligent in acest proces ignorand regulile jocului? Fara a studia in cele mai mici detalii fiziologia organului sexual masculine, pentru a contura o viziune schematic, dar corecta. Multi barbati ignora ca membrul lor seamana cu o saltea de plaja gonflabila formata din trei compartimente separate. Dar la saltea acestea sunt unul langa celalalt, iar in falus ele sunt grupate in fascicule.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole