Cursuri de perfectionare sexuala pentru cupluri

14 noiembrie 2019,
Vizualizari: 2.303, 1 azi
Cursuri de perfectionare sexuala pentru cupluri - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-3751129_1920

Daca simti ca e loc de ceva imbunatatiri in cuplul tau, atunci e momentul unor cursuri cu teme pentru acasa. Si partea buna e ca n-ai nevoie nici de caiet, si nici de creioane.

Doar sa urmezi sfaturile site-ului Sheknows.com

1. Cumpara-ti lenjerie noua

Si nu din bumbac gros, ci din dantela sexy. Fa-ti partenerul sa creada ca esti absolut fantastica, fa-l sa te doreasca cu adevarat.

2. Stabiliti o zi pe saptamana in care amandoi sa veniti mai devreme de la serviciu

Mai ales daca stati prost cu timpul si sunteti extrem de ocupati, stabiliti aceasta zi si mentineti acest obicei de-a lungul timpului. Este unul foarte sanatos si bun.

3. Fara TV o zi pe saptamana!

Conveniti impreuna o zi anume in care sa nu aprindeti televizorul si in care sa stati unul cu altul, oferindu-va timpul de care orice relatie are nevoie.

4. Ceva nou

Faceti in pat ceva ce n-ati mai incercat niciodata. Este foarte important, tocmai ca sa evitati rutina si sa tineti relatia aprinsa. Nu trebuie sa fie ceva ce va creeaza disconfort, ci ceva ce face placere amandurora.

5. Umbla goala prin casa

Si neaparat cand toate luminile sunt aprinse! Stim ca e posibil sa ti se para ciudat, insa partenerul va aprecia sincer imaginea. Si inclusiv tu insati vei deveni mult mai confortabila cu propriul corp, ceea ce iti va conferi o mult mai mare dezinvoltura in relatia cu partenerul, scapand, astfel, de inhibitii.

Imagine de Анастасия Гепп de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole