Ultimele

Cum sa-ti cresti pofta de sex

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Cum sa-ti cresti pofta de sex
Cum sa-ti cresti pofta de sex

Vremurile pe care le traim, lipsa banilor, grija zilei de maine, ii fac pe multi sa-si piarda interesul pentru amor. Daca si tie ti se intampla asta, nu esti singurul. Partea proasta este ca lipsa unei satisfactii in cuplu poate duce la destramarea lui.

Iata 7 alimente care te pot ajuta sa fii sanatos, ar si sa-ti cresti pofta de sex.

1. Miere

Mierea pura este un aliment neprocesat si poate fi digerat foarte repede. Mierea contine glucoza, fructoza, apa, aminoacizi, vitamine si minerale. Mierea nu contine niciun fel de chimicale, conservanti sau aditivi. Indexul glicemic al mierii este mai mic decat al zaharului. Prin urmare, nivelul glicemiei din sange nu va creste rapid dupa ce ai consumat miere. Aceasta nu atrage nciodata bacteria ceea ce este foarte bine. In plus, are calitati antiseptice, antioxidante precum si calitati antibacteriane excelente. Glucoza continuta in miere este cu atat mai buna cu cat persoana in cauza face mult sport.

Citeste si: 7 trucuri ca sa-ti cresti libidoul

2. Stridiile

Stridiile sunt moluste crescute in ocean. Sunt bogate in vitamine precum B1, B2, B3, C si D. De asemenea sunt o sursa foarte buna de minerale precum cupru, calciu, fier, iod, mangan, magneziu zinc si fosfor. Sunt o multime de moduri in care poti consuma stridiile. Le poti manca fripte, prajite, la cuptor, fierte, marinate, sub forma de tocanita, sau la aburi. Este mai bine sa nu le consumi crude. Romanii le considerau afrodisiace. Deficienta de zinc poate cauza impotenta la barbati, iar stridiile sunt surse excelente de zinc.

3. Smochine

Smochinele au fost considerate delicatesa din cele mai vechi timpuri. Acestea sunt o sursa naturala de fitonutrienti, vitamine si antioxidanti. Smochinele sunt sarace in calorii insa sunt excelente pentru sanatate. Ele pot proteja impotriva diabetului, cancerului, infectii si boli degenerative. Smochinele pot ajuta la scaderea zaharului din sange si controleaza nivelul glicemiei in special la pacientii care sufera de diabet de tip II. Fructele pot fi benefice si pentru persoanele care vor sa renunte la fumat. Pot fi folosite pentru tratatea bolilor de piele. In plus sunt bogate in fibre.

4. Usturoi

Este una dintre cele mai cultivate legume. Constructorii marii piramide mancau usturoi pentru a le creste puterea. In timpul Primului Razboi mondial usturoiul era folosit ca antiseptic pentru a trata cangrena. In Grecia Antica cancerul cervical era tratat cu usturoi. Leguma poate fi eficace in lupta impotriva diabetului, a bolilor de inima, cancerului , a diferitelor afectiuni ale rinichilor sau infectiilor. Ranile externe pot fi tratate folosind usturoi zdrobit atat ca entiseptic cat si pentru proprietatile lui antibiotice.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25 mai 2023