Ultimele

Cum sa-ti controlezi ejacularea. Sfaturi pentru barbati

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Cum sa-ti controlezi ejacularea. Sfaturi pentru barbati
Cum sa-ti controlezi ejacularea - SFATULPARINTILOR.RO - PIXABAY_COM - feet-224680_1920

In Tibet circula o poveste neobisnuita despre al cincilea Dalai-Lama, care a murit in 1860 si care s-a particularizat de predecesorii sai ca fiind libertin, chefliu si afemeiat notoriu. Pana nu demult, cantecele de dragoste pe care le-a compus erau inca populare in randul poporului tibetan. In Lhassa, anumite case – loc de intalniri galante cu una sau alta dintre iubitele lui -, erau insemnate cu un fir rosu, care facea obiectul unei veneratii furisate, semn ca poporul nu-l dezaproba deloc.

Istoria povesteste cum, pe cea mai inalta terasa din palat, celebra Potala, Dalai-Lama era tinta reprosurilor consilierilor sai care-i criticau moravurile sexuale. El le-a spus: ” Este adevarat ca am femei – cei care ma cunosc si ma critica, au si ei. In plus, pentru mine unirea sexuala nu este ceea ce este pentru voi” si, pentru a ilustra mai bine cele spuse, de la marginea terasei el a facut pipi pe deasupra parapetului.

Jetul de urina s-a constituit intr-o cascada ce cobora din terasa in terasa, pana la baza palatului, apoi, in mod miraculos, Dalai-Lama a facut-o sa intre pe unde a iesit, reaspirand-o. Triumfator, el a spus detractorilor sai zapaciti: „Cand si voi veti sti sa faceti la fel, veti sti ca sexualitatea mea este foarte diferita de cea obisnuita.”

Citeste si: Ce sa faci ca sa combati ejacularea prematura

Aceasta poveste caracterizeaza mentalitatea tantricilor.

De fapt, aspectul sau fabulos, neverosimil, marcheaza adevaratul sens al Tantrei neinitiatilor, care este acela de a descrie o practica tantra secreta. Afirmatia „pentru mine actul sexual nu este ceea ce este pentru voi” semnifica ca omul obisnuit – fie el chiar consilier al lui Dalai-Lama – se acupleaza pentru placere, pentru a asculta de impulsul primar vizand perpetuarea speciei, in timp ce tantricul transcende uniunea sexuala si o transpune in plan cosmic.

In ce masura ne priveste aceasta povestire ciudata a urinei care se retrage? Oare ce procedeu secret, comun tantricilor tibetani si indieni, ascunde?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 aprilie 2023