Cum să săruţi după o partidă de sex

05 august 2019,
Vizualizari: 15.544, 1 azi
Cum să săruţi după o partidă de sex

Cei mai mulţi dintre oameni acordă o atenţie deosebită sărutului în timpul preludiului, foarte puţin celui din timpul partidei de sex şi absolut deloc celui de după. Însă săruturile din timpul şi de după partida de sex sunt la fel de importante pentru menţinerea relaţiei dintre parteneri. Poate că unii dintre bărbaţi nu vor fi deschişi unor discuţii după partida de sex, însă sigur vor răspunde într-un mod pozitiv la săruturi.

 

Descătuşează animalul din tine în timpul partidei de sex, când ai orgasm

În timpul orgasmului renunţă la orice fel de barieră, oferă-i corpului tot ceea ce îţi cere. „Să fii gură în gură cu partenerul/ra poate întări orgasmul, îl intensifică pentru că este un eveniment atât de carnal – simţurile gustului, mirosului şi tactil par a se combina, e ca şi cum tot corpul musteşte de senzualitate”, argumentează un terapeut sexual.

 

– Cu delicateţe sărutaţi-vă pe gât chiar când sunteţi pe cale să aveţi orgasm. Presiunea buzelor pe pielea lui/ei amplifică plăcerea şi creează o nevoie şi mai puternică pentru eliberarea tensiunii.

 

– Foloseşte-ţi limba înainte şi înapoi atingându-i bolta palatină. Acestui loc nu i se acordă atenţia pe care o merită chiar dacă senzaţia este unică ceea ce înseamnă o excitaţie mai puternică.

 

– Arată-i cât de flămând/ă eşti pentru ea/el prin muşcarea uşoară a spatelui şi a umerilor, dar şi alte zone ale corpului care suporta un tratament mai dur. Prinde pielea între dinţi după care trage uşor, apoi dezmiardă locul cu limba şi cu săruturi.

 

– Dacă vă aflaţi într-o poziţie faţă în faţă în timp ce ajungi la orgasm, măreşte-ţi plăcerea printr-un sărut franţuzesc chiar în timp ce ai orgasmul.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole