Problemesex

Cum sa fii o fata rea in pat

Cum sa fii o fata rea in pat

Ca sa ai o viata sexuala implinita in cuplu, trebuie sa fii cat se poate de dezinhibata. Asta nu inseamna ca trebuie sa te transformi intr-o exhibitionista, insa nici vesnic virgina.

Iata 6 sfaturi care te pot ajuta sa te transformi in “fata rea” si sa-ti urci partenerul de cuplu pe culmile placerii.

1. Scapa de lenjeria plictisitoare

Daca obisnuiesti sa dormi intr-o banala pereche de pijamale, renunta! Fetele rele stiu ca intotdeauna ceva matasos si placut la atingere starneste fantezia barbatilor.

2. Sedu-l

Foloseste intr-o discutie normala, cuvinte sexy, cu dublu inteles. Intreaba-l daca nu vrea un ”masaj” pentru ca ti se pare ca are gatul intepenit sau plange-te ca vremea de afara te-a “incins”, sau ce “pozitie” fascinanta de yoga ai gasit pe net.

Citeste si: Cum sa fii sexy in pat

3. Suna-l

Daca sunteti la inceputurile relatiei, nu trebuie neaparat sa astepti sa te sune el. Suna-l tu. Iar daca simti ca nu merita sa fie sunat, suna pe altcineva. Nu trebuie sa-ti inchipui ca nu te suna pentru ca esti urata si neatragatoare. O fata rea stie intotdeauna ce vrea.

4. Invata sa te dezbraci

Barbatii sunt fascinati de corpul femeii. Puneti-l in valoare cand te imbraci si mai ales cand te dezbraci. Un striptease “la domiciliu” este intotdeauna binevenit. Nu uita sa ai tot timpul pedichiura facuta, hidrateaza-ti pielea in fiecare  zi, epileaza-te de cate ori este nevoie si nu te lasa prinsa pe picior gresit. Atunci cand esti tot timpul aranjata, prinzi incredere in fortele proprii, te simti mai sexy si astfel iti cresti libidoul, dar si pe cel al partenerului.

5. Cere ce vrei

O fata rea nu asteapta sa i se ofere, ci cere: “vreau x”, “imi place y”, “mai repede”, ”mai incet”. Sexul este singurul loc in care barbatii accepta cu placere directii.

Nu rata nici: 8 jocuri sexy pentru dormitor

6. Nu astepta

Fetele rele nu asteapta momentul potrivit pentru sex. Daca partenerul vorbeste la telefon sau face dus, de exemplu, nu astepta sa termine. Dezbraca-l sau intra peste el in dus. Cu siguranta nu-i va parea rau!

(Sursa Cosmopolitan.com)

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version