8 jocuri sexy pentru dormitor

22 septembrie 2019,
Vizualizari: 11.790, 1 azi

Este usor ca rutina sa-si faca aparitia mai ales cand este vorba despre preludiu – ori mai degraba lipsa lui. Aceste jocuri sexy pentru dormitor se concentreaza pe calatorie facand finalul amuzant.

  1. Bomba cu ceas

Aveti nevoie de: un ceas.

Cum sa-l jucati: Alege o perioada de timp – sa zicem 20 de minute (ori poate 10 minute). Indiferent de intervalul ales – nu este permisa penetrarea pana nu trece timpul stabilit.

De ce trebuie jucat: Cei mai multi dintre membrii cuplurilor ocupate au eliminat aproape in totalitate preludiul. „Bomba cu ceas” va atrage atentia pe timpul pre amor, care era atat de amuzat inainte sa va mutati impreuna. Veti fi surprinsi cat va ajuta lucrurile in dormitor acest joc. Veti deveni creativi. Va veti incinge.

  1. Barbatul orb

Aveti nevoie de: o esarfa

Cum sa-l jucati: Acopera-i ochii iubitului tau. Condu-l in pat sau intr-un alt loc. Apoi fa tot ce-ti sta in puteri si ravaseste-l – incet, fara mila, intarata-l. Lasa excitatia lui sa te ghideze.

De ce trebuie jucat: Faptul ca nu poate sa te vada in timpul actului sexual are doua efecte majore: creste incredibil sensibilitatea si vulnerabilitatea psihologica. Si ambele sunt afrodiasiace puternice. Impreuna vor genera o explozie de iubire.

Variatie: El te leaga pe tine la ochi.

  1. Esti prizonierul meu

Aveti nevoie de: doua perechi de catuse, esarfe si, preferabil, pat cu tablie.

Cum sa-l jucati: El iti leaga incheieturile mainilor si gleznele.

De ce trebuie jucat: S-ar putea sa fie foarte excitant pentru tine sa fii complet lipsita de putere, sa nu ai niciun fel de responsabilitate pentru ce se intampla, iar el sa iti acorde intreaga lui atentie.

  1. Fata rea

Aveti nevoie de: O perie de par ori o cravasa.

Cum sa-l jucati: Spune-i sotului tau toate lucrurile gresite pe care le-ai facut astazi. Apoi ingenuncheaza in pat. Sotul tau te plesneste la fund cu peria ori cu cravasa.

De ce trebuie jucat: Lovirea usoara nu genereaza durere, ci placere. O mica plezneala creeaza o senzatie care se combina bine cu celelalte sentimente legate de sex. Daca nu ai incercat niciodata, s-ar putea sa ti se para surprinzator de amuzanta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole