Ultimele

Cum sa faci sex de 8 ori pe saptamana

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Cum sa faci sex de 8 ori pe saptamana
Cum sa faci sex de 8 ori pe saptamana

In sfarsit, un subiect despre care atat barbatii, cat si femeile, au o pozitie comuna: il vor in cantitati cat mai mari! Si asta pentru ca, indiferent daca sunt barbati sau femei, sexul este pe ultimul loc din cauza celorlalte prioritatilor ale vietii: copii, casa, serviciu.

Site-ul Menshealth.com propune ferm: fa sex de 8 ori macar saptamana asta! Si vine cu urmatoarea idee in acest sens:

1. Luni: Sexul antistres

Si asta pentru ca prima zi a saptamanii e mult mai grea decat celelalte si da un nivel de stres mai ridicat. Puteti face sex cam la o ora dupa ce ati luat cina. N-ar fi rau ca partida de sex sa inceapa cu un masaj relaxant, apoi iubita va fi gata pentru mai mult.

2. Marti: Sex rapid, inainte de cina

Inainte sa aveti stomacul plin de mancare, profitati de putin timp: sarutati-va indelung, apoi chiar in bucatarie, in timp ce se incalzeste cina, profitati de generozitatea blatului. Ridica-i fusta si ofera-i cateva minute de senzatii puternice.

Citeste si: Vrei sa faci sex mai des? 7 sfaturi sa-ti seduci sotia cand doarme

3. Miercuri: Sex dupa film

E valabil fix pentru momentul in care DVD-ul s-a terminat si amandoi stati intinsi pe canapea. Preseaza-i pubisul pana cand vezi ca incepe sa se agite si sa-ti caute fermoarul de la pantaloni.

4. Joi: Sex lenes

Bagati-va in pat, gata de culcare, si ia-o in brate pe la spate, din pozitia lingura. Mangai-o usor pe spate si coapse, pana cand isi va desface usor picioarele si te va lasa si acolo. Restul… e simplu…

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 26 martie 2023