Cum să faci faţă celor mai comune 4 probleme de sex

13 octombrie 2023,
Vizualizari: 12.142, 1 azi
probleme de sex - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-3189932_1920

Sexul, din perspectiva peliculelor de la Hollywood, pare atât de uşor şi lipsit de cea mai mică problemă. În realitate însă, problemele de sex se întâlnesc în foarte multe dormitoare. Disfuncţii erectile, la durere, libido scăzut sunt numai câteva dintre problemele de sex cu care se pot confrunta oamenii. Iar rezolvarea problemelor de sex, îţi poate salva nu doar căsnicia ci chiar viaţa.

Pentru că, de obicei, problemele de sex pot anunţa boli grave.

Spre exemplu, în cazul femeilor, lipsa dorinţei sexuale poate semnala disfuncţii ale tiroidei sau alte probleme hormonale, iar durerea actului sexual poate arăta un cancer pelvin aflat la început. În ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, disfuncţiile erectile sunt recunoscute drept indicatori ai unor boli cardiovasculare. Tocmai de aceea, problemele de sex n-ar trebui ignorate.

Sexul satisfăcător a fost legat de creşterea speranţei de viaţă, o imunitate mai mare, abilităţi îmbunătăţite de a lupta cu stresul dar şi un ataşament mai mare faţă de partener. Aşa că, în cazul în care dormitorul este folosit exclusiv pentru somn, trebuie să cauţi răspunsuri. Viaţa ta sexuală, dar şi sănătatea ta te vor mulţumi.

5 beneficii surprinzatoare ale dormitului in pielea goala

Iată câteva locuri de unde să începi:

Disfuncţiile erectile înseamnă mai mult decât probleme de sex

Poate că nu ştiai până acum, însă bărbaţi poată un “canar” în pantaloni. Doctorii au ajuns la concluzia că penisul este un instrument eficace pentru detectarea problemelor inimii. Tocmai de aceea, problemele erectile cu care se confruntă o treime din bărbaţii trecuţi de 40 de ani n-ar trebui ignorate.

Disfuncţiile erectile sunt mesagerii bolilor la inimă pentru că arterele din penis sunt mult mai subţiri decât cele coronariene. Iar când plaga începe să se depună pe artere, primele care au de suferit sunt vasele sanguine ale organului genital masculin, însă nu va trece mult până vor apărea problemele la inimă (vreo 3-4 ani).

Complementar la orice tratament pentru bolile vasculare pentru bărbaţi există alte opţiuni pentru rezolvarea disfuncţiilor erectile. O dietă echilibrată şi exerciţiile fizice regulate nu doar că stopează acumularea de plagă pe artere, însă chiar inversează procesul. Iar un studiu realizat în 2004 pe bărbaţi obezi care aveau şi disfuncţii erectile, s-a observat că funcţia erectilă s-a îmbunătăţit la bărbaţii care au adoptat un comportament sănătos şi au pierdut în jur de 13 kilograme.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole