Cum sa eviti ejacularea si sa-ti conservi puterea interna

09 iunie 2018,
Vizualizari: 66.520, 1 azi
sex - ejaculare precoce - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - feet-224680_1920

Foarte multi barbati ar dori sa stie cum ar putea sa faca dragoste si sa aiba orgasm fara insa a si ejacula. Potrivit unor credinte orientale, odata cu eliminarea lichidului seminal, puterea fizica si interioara a barbatilor este diminuata.

 

In continuare va prezentam gandurile lui  Erle Montaigue, profesor de Thai Chi legate de acest subiect.

 

„Adesea primesc scrisori si emal-uri in cu privire la modul in care ejacularea afecteaza puterea. Cu totii stim ca inainte de o lupta importanta unui boxer ii este interzis sa faca sex si sa ejaculeze pentru ca boxerii profesionisti, au invatat prin experienta ca ejacularea inaintea unei lupte aduce, de obicei, dezastrul.

 

Si este adevarat. Ejacularea iti iroseste atat puterea fizica si, mult mai important, forta interioara. Cand suntem tineri suntem plini de energie Qi, puterea fizica nu este atat de importanta si este inlocuita aproape imediat. Insa, energia interna Qi nu este atat de usor de inlocuit indiferent ca suntem tineri sau mai in varsta. Tocmai de aceea este important sa inveti cum sa eviti ejacularea.

 

Sexul cu un partener are un singur motiv real.

 

Sexul nu este facut pentru placere, desi este placut in cele mai multe dintre cazuri. Sexul este pentru a face copii. Cu o singura exceptie, anumite specii de maimute, animalele nu fac o partida rapida doar pentru ca asa vor. Sexul pentru placere a devenit un obicei prin practica.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole