Cum sa „aprinzi“ o femeie numai din cuvinte

12 iunie 2018,
Vizualizari: 42.485, 1 azi
sex - problemesex.ro - foter_com

Vrei sa afli cum poti cuceri o femeie, cum sa o faci sa te doreasca aproape instantaneu, fara sa apelezi la replici de agatat rasuflate? Asa cum bine stii, nu exista afrodiziac mai puternic decat mintea. O conversatie spumoasa, spirituala si sincera te poate duce mult mai departe decat un cliseu ieftin – cel putin, asta functioneaza la genul de femeie interesanta si desteapta pe care o cauti.

Nu trebuie sa devii un maestru al cuvintelor si sa stai cu nasul numai in dictionare. E suficient sa spui lucrurile potrivite la momentul oportun.

Iata 3 lucruri pe care orice femeie isi doreste sa le auda:


1. „Imi place parfumul pielii tale“

Femeile sunt mult mai receptive decat barbatii la simturi precum atingerea si mirosul – stimuli senzuali care o vor excita mai mult decat pasiunea bruta. Si ce compliment mai erotic ii poti face decat sa ii spui ca adori parfumul pielii ei, cel pe care il emana corpul in mod natural? Femeile asociaza parfumul cu sexualitatea, cu senzualitatea, cu voluptatea. Daca ea stie ca asa o privesti si tu (cu asta o asociezi in mintea ta), nu e doar un compliment original si plin de imaginatie, ci si un semn ca atractia dintre voi e foarte puternica.

 

 

2. „Nu ma pot gandi decat la tine“

Spune-i ca iti acapareaza toate gandurile, pentru ca ea sa stie ca ai asezat-o pe piedestalul pe care il merita. Femeile vor sa subjuge cu sexualitatea lor si simt nevoia sa li se confirme intotdeauna puterea de atractie. Ele au mereu nevoie de atentie, de tandrete si adora sa stie ca barbatii isi pierd mintile dupa ele.
 

 

3. „As vrea sa ma trezesc in fiecare dimineata langa tine“

Cele mai multe dintre femei cauta la partener un sentiment de stabilitate, de siguranta, de confort emotional. Cu alte cuvinte, vor sa stie sa relatia poate fi una trainica si puternica. Spune-i ca o doresti langa tine in fiecare dimineata: e cel mai bun mod de a o face sa se simta iubita si adorata.

 

Autor: Alexandra NEDELCU

Cuvinte cheie: , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole