Cum sa ai orgasm fara sa faci sex

02 octombrie 2023,
Vizualizari: 8.088, 1 azi

Unele dintre cele mai intense orgasme nu survin ca urmare a sexului obisnuit (daca in cazul tau acest lucru nu este adevarat continua sa faci ce ai facut si pana acum).

Iata cateva tehnici care nu implica penetrarea si care pot genera orgasm.

Stimularea prin haine

Iti aduci aminte de adolescenta? Atunci cand va mangaiati de-asupra hainelor? Ati putea incerca din nou aceasta experienta care ar putea avea ca rezultat unul dintre cele mai intense orgasme pe care le-ai experimentat vreodata.

Frecarea hainelor de organele genitale este perfecta pentru construirea acelei tensiuni atat de necesare care trebuie eliberata prin orgasm. Sigur, puteti sa va dati jos hainele si sa treceti la treaba, insa asta nu inseamna si ca ar trebui sa o faceti.

Sexul cu tine insati: Cele mai bune tehnici de masturbare

Vorbele deochiate

Oamenii cred  ca vorbele deochiate ar trebui folosite doar in timpul sexului obisnuit. Insa aceste cuvinte pot, ele insele, declansa orgasmul fara sa fie nevoie de penetrare. Pana la urma cel mai mare organ sexual atat la barbati cat si la femei este creierul. Ceea ce face un vibrator pentru vagin si clitoris, fac si vorbele deocheate pentru creier.

Stimularea directa

Sexul oral este extraordinar, insa nimic nu intrece stimularea directa a clitorisului. Un barbat ar trebui sa inteleaga corect anatomia femeii inainte de a trece la treaba. Multi barbati nu cunosc faptul ca un clitoris inseamna mai mult decat tesutul pe care ei il vad. Clitorisul este de 10 ori mai mare in interior. Prin stimularea labiilor si a zonei pubiene, de fapt stimulezi intregul clitoris. Si uite asa apar orgasmele de vis.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole