Ultimele

Cum ajung barbatii sa se indragosteasca cu adevarat

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Cum ajung barbatii sa se indragosteasca cu adevarat

Exista in mentalitatea actuala ideea ca numai femeile se indragostesc. Multe persoane sunt de parere ca barbatii nu sunt in stare sa se indragosteasca cu adevarat, ci ca ei stau cu o femeie doar din obisnuita sau din nevoia de a avea companie.

GRESIT! Barbatii ajung sa se indragosteasca uneori chiar mai repede decat o femeie, insa acestia trebuie sa fie total fermecati, adica sa gaseasca in persoana respectiva majoritatea calitatilor care sa se incadreze in idealul feminin pe care il au format ca un fel de „tinta”.

Ce cauta barbatii la o femeie? Ei bine, in primul rand intelegere. Intelegerea si rabdarea merg mana in mana, asadar barbatii au nevoie ca femeia de langa ei sa fie intelegatoare si rabdatoare la nevoile lor.

Barbatii vor sa se distreze si independent de femeie, sa aiba posibilitatea de a iesi cu prietenii la bere fara sa se iveasca discutii si uneori sa fie liberi sa actioneze de unii singuri. Aceasta intelegere si rabdare poate veni numai din incredere asadar pentru a le dobandi trebuie ca doi parteneri de viata sa aiba incredere unul in altul pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate.

 

Citeste restul articolului pe Demoiselle.ro

Data articol: 9 ianuarie 2015