Problemesex

Culoarea preferata spune totul despre tine in PAT. Recunoaste: Rosu sau roz?

Culoarea preferata spune totul despre tine in PAT

Alege culoarea preferata si vezi ce dezvaluie asta despre comportamentul sexual.

Asadar, care este culoarea ta favorita?

Culoarea preferata: Rosu

Oamenii carora le place rosul sunt adevarate animale sexuale. Se excita usor si le place la maximum sa faca amor. Sunt foarte rezistenti in pat. Cand doua persoane carora le place rosu ajung in dormitor poti fi sigur ca din punct de vedere sexual lucrurile se vor incinge foarte tare. Iubitorii de rosu au personalitati intense de care ceilalti trebuie sa tina seama.

Poveste adevarata: In public suntem FRATI, in casa suntem AMANTI

Culoarea preferata: Galben

Daca iti place galbenul atunci dorinta ta sexuala este complexa si adaptabila. In cele mai multe cazuri, iubitorii de galben se vor acomoda in mod pasiv cu dorintele sexuale mai puternice ale partenerilor. Poate ca nu ai chef intotdeauna de sex, insa nu vei spune niciodata nu unei persoane pe care o iubesti sau admiri.

Culoarea preferata: Albastru

Iubitorii culorii albastru sunt parteneri sexuali spectaculosi. Au tendinta de a fi sinceri, plini de afectiune si atenti la nevoile partenerului. Atat barbatii cat mai ales femeile se dau in vant dupa preludiu si pun mare pret si dupa ce se intampla dupa partida de amor. In casnicie, persoana care iubeste albastrul, este un partener minunat: niciodata nu se plictiseste sa-si multumeasca jumatatea si nu mai este interesata de alte persoane.

Culoarea preferata: Roz

Cei care prefera rozul nu par sa ajunga vreodata din punct de vedere mental la maturitatea sexuala. Femeile care iubesc aceasta culoare au tendinta de a sicana; in schimb barbatii au o problema sa-si ia un angajament. Totodata, sunt oameni care nu prea isi fac planuri, iar cand e vorba de sex sunt senzuali. Si nu in ultimul rand, sunt risipitori cu banii.

Culoarea preferata: Verde

Iubitorii culorii verde au o abordare proaspata si, totodata, inocenta a sexului. Femeile in aceasta categorie fac dragoste ca si cum ar fi de fiecare data prima oara. Si barbatii sunt un pic neindemanaici in pat. Atat femeile, cat si barbatii verzi sunt gentili si senzuali. Intotdeauna poti conta pe fidelitatea unui iubitor de verde.

3 secrete Feng Shui pentru revitalizarea pasiunii

Culoarea preferata: Portocaliu

In cazul portocaliilor fanteziile sexuale conteaza foarte, foarte mult.  Pentru ei, sexul este un rol dramatic, un act in care ei au rolul principal. Preludiul este la fel de important ca si sexul in sine. Le place sa-si asume diverse roluri in povestile sexuale. Barbatilor le place sa-si traga partenerele de par, iar femeile isi zgaraie partenerii pe spate.

Culoarea preferata: Violet

Cei care prefera violetul se considera au lucruri mai importante de facut decat sa faca dragoste. Femeile sunt gratioase in pat. Barbatii abordeaza actul sexual ca pe o afacere. Ambele sexe iubitoare de violet sunt mai interesate de propria placere decat de a partenerului.

Culoarea preferata: Maro

Persoanelor care le place culoarea maro nu satura niciodata de sex si sunt destul de relaxati cu folosirea cuvintelor „Te iubesc”. Au tendinta de a se plimba in ploaie sau de a prinde fulgi de zapada cu limba. Au nevoie de mult timp si intimitate pentru a face dragoste fiind destul de sensibili. Asadar, ai grija intotdeauna ce spui in fata acestor oameni pentru ca un cuvant nefericit poate, usor, fi motiv de rupere a unei relatii.

Culoarea preferata: Negru

Persoanele care se dau in vant dupa negru au tendinta de a fi kinky si avangardisti cand este vorba despre preferintele lor sexuale. Iubesc sexul creativ precum sexul pe roluri sau poker pe dezbracate. Atat barbatii cat si femeile vor cauta mereu modalitati de a-si condimenta viata sexuala. Se descurca extraodinar de bine in situatiile stresante.

Culoarea preferata: Alb

Oamenii iubitori de alb sunt incredatori in fortele proprii in pat. Sunt persoane de succes care pun placerea partenerului inainte satisfactiei proprii. Atat barbatii cat si femeile „albe” au tendinta de a fi impulsivi si le place vanatoarea. Uneori, pot da dovada de timiditate insa au credinte puternice in legatura cu orice.

Culoarea preferata: Gri

Persoanele indecise le place griul. Au mari probleme pana sa ia o decizie. Barbatii care prefera griul privesc sexul ca pe o modalitate de a se elibera de tensiune, in vreme ce femeile prefera, la nesfarsit, sexul simplu. Cand se casatoresc doua persoane „gri” mariajul lor va fi Raiul pe pamant. Insa daca un gri se casatoreste cu o persoana care prefera o alta culoare, atunci se va umple de resentimente.

Culoarea preferata: Nu au o culoare favorita

Cele mai multe persoane care sustin ca nu au o culoare favorita sunt, pur si simplu, coplesite de multitudinea de alegeri pe care le au de facut. Daca ar fi sa intri si sa petreci o vreme intr-o camera vopsita intr-o singura culoare, ce culoare ar avea? Acum mergi la culoarea respectiva si citeste.

Sursa: playbuzz.com

Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay

Exit mobile version