Ultimele

Crezi ca te insala? Afla semnele care iti demascheaza jumatatea

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Crezi ca te insala? Afla semnele care iti demascheaza jumatatea
te insala

Daca stii dupa sa te uiti, semnele de infidelitate sunt usor de observat. Daca partenerul te insala, in cele mai multe cazuri, este foarte discret(a), astfel incat sa nu fie descoperit(a) cu usurinta. Prin urmare el/ea este secretos(oasa) cu buna stiinta in legatura cu anumite lucruri, insa dupa ce inveti la ce sa fii atent(a­) atunci comporamentul vinovatului(ei) va fi usor de descifrat. Bineinteles, nu este vorba despre prinderea in fapt a trisorului(oarei), insa asta se intampla doar uneori.

De fapt, descoperirea si recunoasterea unei aventuri sunt mai degraba un proces in care tu incepi sa observi anumite semne si, pe masura ce numarul acestora creste, ajungi la conluzia ca jumatatea ta calca stramb.

Exista semne majore ale infidelitatii dar si semne obisnuite. Primele sunt adevarate „steaguri rosii” si nu ai cum sa te inseli asupra semnificatiei lor. Cele din cea de-a doua grupa sunt mai putin evidente si, de obicei, unul singur nu inseamna mare lucru, insa pe masura ce se strang aproape ca iti sare in ochi faptul ca esti inselat(a).

1. Semn major: O fata rosie

Cand partenerul vine acasa observi ca fata lui(ei) este rosie sau inrosita – acesta poate fi un semn clar a faptului ca te insala. In cazul unui barbat, fata rosie/inrosita poate dezvalui faptul ca a luat Viagra in urma cu cateva ore. Si ce alt motiv in afara unei partide de sex l-ar fi facut sa ia o astfel de pastiluta?

Daca vorbim de o femeie care se intoarce acasa cu fata rosie, acesta poate dezvolui faptul ca fata unui alt barbat i-a atins obrajii. Fetele barbatilor sunt, adesea, aspre cu exceptia cazului in care abia s-au barbierit. Si daca un barbat face sex cu o femeie si presupunem ca actul se petrece fata in fata, atunci este normal ca fata unei femei sa fie putin iritata de la barba de cateva ore a partenerului clandestin.

Citeste si: Ce sa faci cand te insala sotul. Sfatul psihologilor

2. Semn major: Face dus imediat ce ajunge acasa

Daca jumatatea ta merge direct in dus dupa ce a intrat in casa, atunci poate ca incearca sa ascunda ceva de tine, in caz ca ai un spirit de observatie ascutit. Este normal ca o persoana care insala sa miroasa diferit, dupa o partida de sex. Ar putea fi mirosul cologniei partenerului/ei de sex si dusul il/o ajuta sa scape de el. In cazul in care iti imbratisezi jumatatea imediat ce intra in casa si incepi sa testezi aerul din jurul sai i-ai putea da de banuit. Mai bine sa-i verifici hainele in timp ce se afla sub dus, sau chiar te-ai putea uita la lenjeria sa intima sa vezi daca descoperi ceva suspicios.

3. Semne obisnuite

Sunt mult mai subtile decat primele. Iata cateva dintre semnele pe care trebuie sa le iei in seamna atunci cand ai impresia ca ti se pun coarne:

– se ascunde de tine cand se afla acasa si vorbeste la telefon;

– paroleaza pc-ul, laptop-ul astfel incat sa nu descoperi din intamplare mail-urile pe care le trimite;

– niciodata nu ajunge la timp;

– are mai multa grija de modul in care arata;

– nu mai doreste sa faca sex cu tine.

Te mai poate interesa: Te insala sau nu? 20 de semne clare ca sa afli

foto: Depositphotos.com

Data articol: 18 mai 2023