Problemesex

10 incidente care iti pot taia cheful de sex si cum sa le ocolesti

incidente care iti pot taia cheful de sex

Exista clipe, chiar si in cele mai pasionale momente, cand din pricina unor mici incidente tot cheful de sex dispare. Si atunci se pune intrebarea, „Cum pot depasi aceste momente astfel incat lucrurile sa nu degenereze?”.

Iata cateva dintre cele mai comune incidente care pot avea loc in pat si cum sa le depasesti cu usurinta:

1. Spui ceva ce n-ar trebui

Pentru a evita sa spui ceva ce vei regreta mai tarziu, fa un efort constient care sa te ajute sa-ti limpezeasca gandurile si sa te relaxeze inainte de a fi prea tarziu. Cheia este relaxarea.

8 incidente jenante in timpul unei partide de sex

2. Parul refuza sa stea aranjat

Indiferent ca este lung, scurt sau cu extensii sunt momente in care parul nu vrea deloc sa stea asa cum ti-ai dori. Tocmai de aceea este indicat sa-i spui spui iubitului tau inaite de a merge in pat ca nu vrei sa-ti atinga parul, daca ai o problema cu asta.

3. Esti adormita

Jobul solicitant si incercarea de a gestiona o cariera si viata personala pot fi uneori coplesitoare. Daca esti mult prea obosita pentru o partida de sex marturiseste-o deschis. Adevarul este mereu apreciat, mai ales in momentele de amor.

4. Vine in vizita matusa X

Matusa X nu este niciodata amuzanta, insa cand vine si neanuntata lucrul este cu atat mai neplacut. Respira adanc si fa un dus pentru a te calma. Nu uita ca suntem oameni si exista evenimente pe care nu le poti controla. Chiar daca voi planuisera-ti o partida de amor, trebuie sa inghititi in sec si sa depasiti momentul cu gratie.

5. Flatulatiile

Nu poti, mereu, avea control asupra corpului tau, iar unele lucruri iti pot scapa. Insa poti sa controlezi ceea ce mananci inainte de o partida de sex. Evita, mancarurile grase sau picante cu cel putin 6 ore inainte de a merge in domitor. Stomacul tau iti va multumi pentru asta.

Top 4 situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex

6. Te coplesesc emotiile

Intimitatea implica emotiile si, uneori, acestea te pot prinde cu garda jos. El va dori sa stie ce nu este in regula insa s-ar putea ca raspunsul tau sa nu-i placa. Tocmai de aceea nu te simti obligata sa mergi mai departe. Este ok sa te scuzi si sa iei o pauza pentru a-ti reveni.

7. Respiratie urat mirositoare

De unele mirosuri este mai greu sa scapi decat de altele, nu uita asta cand prepari ceva ceapa la cina. O pastila care sa-ti improspateze respiratia sau o guma te pot ajuta insa nu si in situatia in care ai consumat usturoi.

8. El vrea, tu nu vrei

Daca nu esti inca pregatita sa imparti patul cu el, nu-ti fie teama s-o spui. Insa trebuie sa faci acest lucru inaite de a merge la el sau la tine acasa. Nu este chiar cel mai bun moment in legatura cu ce vrei sau nu vrei sa se intample cand amandoi sunteti pe jumatate goi si infierbantati.

9. Ai uitat sa te epilezi

Parul iti sta perfect, rochia iti scoate in evidenta toate curbele, insa picioarele iti dau batai de cap. Este o situatie jenanta si, mai rau, nu poti face nimic sa o rezolvi. Pentru a evita astfel de momente, epileaza-ti picioarele cu doua zile inainte de marea intalnire.

10. Suna telefonul

In cazul in care nu este o urgenta lasa telefonul pe mai tarziu. Singurul lucru pe care trebuie sa te concentrezi este trupul partenerului. Asa ca asigura-te ca telefonul este pus pe silent inainte de a intra in dormitor.

Imagine de Engin_Akyurt de la Pixabay

Exit mobile version