Cele mai noi reguli pentru un orgasm ravasitor

12 iunie 2019,
Vizualizari: 11.143, 1 azi
Cele mai noi reguli pentru orgasm
  1. Cumpara jucarii sexuale

Morse recomanda We-Vibe II. Pentru unii barbati folosirea jucariilor cu partenera i-ar putea face la inceput sa se simta ciudat sau chiar jenati insa acestea sunt doar o parte a experientei nu o inlocuire a lor ori un semn al unei probleme.

  1. Masturbarea este prietenul tau

Morse sustine ca exista anumite situatii, precum anorgasmia (care este destul de rara) cand o femeie nu poate ajunge la climax. Ceea ce inseamna ca adesea ele au nevoie sa-si exploreze mai mult corpurile. „Nu cred ca o femeie poate spune ca nu poate avea orgasm doar daca nu petrece suficient timp pentru a-si explora propriul corp”, mai spune Morse.

Asta inseamna ca o femeie ar trebuie, probabil, sa se masturbeze pentru a descoperi ce-i place. Uneori este nevoie ca partenerii sa se satisfaca reciproc pentru a ajunge la orgasm impreuna.

  1. Pregateste-te pentru orgasme multiple

Cele mai multe femei au o perioada refractorie mai scurta decat a barbatilor, ceea ce inseamna ca pot avea alt orgasm (sau mai multe) imediat dupa ce l-au experimentat. „Cred ca multe dintre femei sunt capabile sa experimenteze orgasme multiple, insa n-au incercat inca”, crede Morse. Adesea, partenerii renunta la sex dupa ce barbatul a ejaculat, mai ales daca si femeia a ajuns la climax. Nu este nimic in neregula cu asta insa cuplurile ar putea lua in calcul sa experimenteze un pic pentru a vedea daca pot ajunge mai departe decat ar fi crezut initial.

Sursa: yahoo.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole