Cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii

19 februarie 2023,
Vizualizari: 25.289, 1 azi
Cele mai mari greseli pe care le fac femeile

Cand este vorba despre intalniri romantice, greselile sunt inevitabile, singurul lucru bun din acestea este ceea ce inveti din ele astfel incat viitoarele relatii sa fie mai bune. Iata cele mai mari greseli pe care le fac femeile la intalniri si in relatii.

Nu se apreciaza suficient

Toata lumea a auzit urmatoarele fraze: „Obtinem dragostea pe care credem ca o meritam” si „Esti ceea ce atragi”. Daca nu crezi ca meriti un barbat atragator, cu un caracter frumos, atunci sunt sanse mari sa aduni in preajma ta barbati de calitate indoielnica.

Daca iti dai seama ca iesi intotdeauna cu barbatii nepotriviti recunoaste faptul ca tu ii alegi si ii atragi. Aici este locul in care trebuie sa schimbi ceva.

Aleg motivele gresite de a rupe relatia

Nu este nimic rau sa ai o lista lunga care sa cuprinda calitatile pe care le doresti la un barbat. Ai toate motivele pentru a fi pretentioasa cand este vorba despre alegerea unui partener pe termen lung. Insa adesea femeile sunt in cautarea trasaturilor nepotrivite.

Aleg noutatea, aventura si impulsivitatea in locul stabilitatii, loialitatii si empatiei. Daca vrei o relatie stabila, pe termen lung atunci fii atenta la trasaturile lui care iti asigura implinirea acestei dorinte.

Citeste si: Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

Asteapta prea mult pentru intalnirile serioase

Sunt o multime de motive serioase pentru a incepe sa cauti un partener de viata inainte de a implini 30 de ani. Luand in calcul venitul, riscul de divort, fertilitatea si cati barbati necasatoriti se gasesc „pe piata”, o femeie spre 30 de ani ar trebuie sa fie pregatita pentru pasul cel mare.

Oferi prea multe „circumstante atenuante”

Interpretezi mesajele inselatoare intr-o maniera pozitiva cand de fapt nu sunt decat mesaje proaste.

Nu stabilesc reguli clare

Multe femei realizeaza ca au de-a face cu acelasi tip de comportament pe care jurasera sa nu-l mai tolereze niciodata. Si il trec inca o data cu vederea. Acest lucru trimite in Univers mesajul clar de lipsa de autorespect ceea ce asigura pentru ele ca vor fi tratate si mai prost in viitor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole