Sfaturi sex

Cele mai comune 7 greşeli pe care care le fac bărbaţii în pat

12 ianuarie 2018,
Vizualizari: 17.670, 1 azi
sfatulparintilor.ro- problemesex_greseli barbati in pat

Nimeni este perfect şi putem folosi această afirmaţie şi când vorbim despre bărbaţi şi când ne referim la femei. În acelaşi timp, ştim cu toţii chiar dacă vorbim despre bărbaţi sau femei, că oamenii sunt în căutarea perfecţiunii, însă din nefericire niciodată nu ajung la ea. Asta înseamnă că atât bărbaţii cât şi femeile, cei mai mulţi dintre ei, încearcă să înveţe din greşeli şi să meargă mai departe. Atât bărbaţii cât şi femeile fac greşeli în relaţiile de cuplu. Acum vorbim despre bărbaţi şi cele mai comune greşeli pe care le fac ei în pat:

 

 

Nu-şi sărută partenera

Mulţi bărbaţi sar peste sărutul pasional şi trec imediat la atingerea zonelor erogene ale femeii. Această abordare o face pe femeie să se simtă ca şi cum ar fi închiriată cu ora, iar partenerul vrea să obţină maximum de valoare pentru banii cheltuiţi astfel că renunţă la tot ce i se pare în plus. O mişcare mult mai inteligentă este folosirea sărutului pasional, care este instrumentul perfect pentru preludiu.

 

 

Îi suflă prea puternic în ureche

Este adevărat că unii consideră că femeile se dau în vânt după o asemenea acţiune. Însă, există o diferenţă uriaşă între a încerca să faci ceva erotic şi să sufli ca şi cum ai încerca să stingi lumânările de tortul prin care îţi sărbătoreşti 50 de viaţă. Departe de a produce plăcere, dacă sufli prea atât de tare, o vei face să se chircească de durere.

 

 

Nu se bărbieresc

De multe ori bărbaţii uită că obrazul lor neras este asemănător unui şmirghel şi atunci când îşi freacă faţa de a partenerei îi cauzează acesteia dureri. Tocmai de aceea, când soţia îşi mişcă capul de pe o parte pe altă, n-o face din pasiune ci pentru că doreşte să evite contactul neplăcut cu barba ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Comenteaza