Ce vor barbatii de la femei. Secretele unei vieti sexuale picante!

13 martie 2020,
Vizualizari: 106.433, 1 azi
ce vor barbatii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - love-2784238

Ce vor barbatii de la femei? Ce aveti de facut pentru a va mentine si de-aici in colo viata sexuala picanta si interesanta?

Cititi in continuare 8 secrete care va vor dezvalui totul despre sex, pasiune si casnicie.

Ce vor barbatii de la femei # 1: Barbatii doresc entuziasm

Pentru barbati este foarte important sa vada ca femeia preia initiativa. Si asta nu inseamna numai ca a deschis cu un nasture in plus la camasa si ca poarta ruj rosu. Nu! Este important ca uneori sa fie cat mai agresiva si sa ii arate cat de mult il doreste, nu sa astepte intotdeauna ca barbatul sa faca primul pas.

Ce vor barbatii de la femei # 2: Barbatii vor varietate

Suntem niste fiinte ale obisnuintei, niste sclavi ai rutinei. Este greu sa nu repetam la infinit ceva care am descoperit ca ne place. Dar macar trebuie sa ne jucam si sa fim creativi cu anumite variabile precum: timpul, locul si stilul. Este nevoie totusi de dorinta din partea amandurora si de umor pentru a putea sa iesiti din rutina sexuala in care va aflati. Barbatii vor varietate si le plac foarte mult si surprizele.

Ce vor barbatii de la femei #3: Barbatii doresc aventura

Pe langa micile variatiuni pe aceeasi tema, ocazional, barbatii au nevoie si de ceva obraznic si indraznet. Avantajul unei escapade (sex intr-un loc public, jucarii sexuale, filme pentru adulti) este ca va va apropia si va reaprinde flacara pasiunii. Chiar daca a fost o experienta buna sau rea sau doar foarte amuzanta va veti cunoaste mai bine.

Ce vor barbatii de la femei # 4: Barbatii doresc sa fie ghidati

Sexul nu este ca in filme unde totul vine de la sine, se intampla de la sine si are un final exploziv fara prea mult efort. Cel mai corect pentru amandoi este sa fiti deschisi si sa comunicati. Trebuie sa va cunoasteti pentru a ajunge la o relatie sexuala perfecta. Barbatii vor sa fie ghidati ca sa-si dea seama ce le place partenerelor lor si nu sa ghiceasca.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole