Ce sunt demonii transmisi sexual? Fii atent la ei cand faci sex!

26 noiembrie 2018,
Vizualizari: 637, 1 azi
demoni sexuali - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - vampire-3602500_1920

Stiai ca in timpul unui contact sexual poti face schimb de “demoni”? Citeste in continuare acest articol si vei afla informatii despre transferul de entitati energetice in timp ce faci sex.

 

 

1. Schimbul de entitati energetice

Deschiderea si relaxarea din timpul unui act sexual dau cale libera schimbului de entitati energetice dintre doi oameni. Gandurile, dorintele si comportamentul unei persoane sunt atasate de el, inca din copilarie. Desi nu suntem constienti tot timpul de ele, ele exista si pot fi transferate prin contact sexual.

 

Sexul este mai mult decat o interactiune fizica. Au loc si transferuri nu doar de fluide, ci si de energii. Prin sex, se contopesc si aurele partenerilor, iar fiecare absoarbe din campul energetic al celuilalt.

Cand faci sex cu cineva care este negativist, vei prelua din “demonii” lui. De aceea este foarte important sa fii atent cu cine ajungi in pat.

 

Sexul este mai mult decat placere fizica. Este conectare si transfer energetic.

 

 

2. Sexul fara dragoste

Organele sexuale sunt subiecte tabu. Nu se vorbeste despre ele si despre puterea lor. Organele sexuale pot crea viata, placere, durere si moarte. Fii constient de propria ta sexualitate si cauta dragostea. Sexul fara dragoste nu merita sa fie experimentat.

Cand faci sex cu cineva cu care nu esti compatibil din punct de vedere energetic, este ca si cand tot gunoiul lui ar fi preluat in energia ta. Automat, prin contact sexual, are loc transferul electromagnetic.

 

 

3. Vampiri energetici

Este foarte important sa nu participi la actiuni sexuale care nu sunt bazate pe repesct reciproc si conectare spirituala. Nimic nu se compara cu sexul sacru, in care dragostea este onorata.

Celelalte forme de sex, fara reguli, fara implicare spirituala, pot atrage entitati si energii negative, vampiri care sa se hranesca din campul tau energetic.

Fii atent cu cine imparti energia intima. Sexul este o conectare puternica. Inchipuie-ti cum este aura unei persoane care are parteneri de sex multipli. Cum arata mixul de energii multiple captate in aura ei.

Iti va fi mai usor sa realizezi, in acest mod, ca nu e de glumit cu relatiile sexuale pasagere si la intamplare.

 

 

Sursa: thewildchild.co.za

Cuvinte cheie:

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole