Ce spune bautura preferata despre modul in care face sex

18 noiembrie 2019,
Vizualizari: 7.131, 1 azi
Ce spune bautura preferata

Alcoolul te ajuta sa uiti de inhibitii si sa sporesti pasiunile carnale. Asta, bineinteles, daca nu exagerezi si ajungi in extrema cealalta, cand nu poti face nimic, indiferent cat de mult ai vrea. Dar te-ai gandit vreodata ca poti afla cum face sex doar fiind atent(a) la bautura preferata? Iata ce spun specialistii de la Elitedaily.com.

1. Whiskey

Ii place sexul agresiv, dominator. Nu-i este frica sa faca ce vrea, cand vrea. Pozitia preferata: doggystyle (barbati), ea deasupra (femei).

2. Tequila

Ii place sexul aventuros, in orice loc, in orice conditii. N-ar trebui sa te mire daca dupa o noapte cu tequila va treziti trei sau chiar mai multi in pat.

3. Vin

Ii place sa faca sex, insa numai dupa un preludiu romantic care sa sporeasca intimitatea. Vinul este un afrodisiac care va spori dorinta femeilor. Aveti grija sa nu beti prea mult, ati putea adormi inainte de orgasm.

 

4. Votca

Bautura preferata a multor persoane trecute de 20 de ani indica o persoana doritoare de sex agresiv. Dupa cateva paharele, uita de flirt si trece direct la treaba.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole