Ce spun despre tine fanteziile sexuale pe care le ai

20 noiembrie 2019,
Vizualizari: 10.831, 1 azi
Ce spun despre tine fanteziile sexuale

Visezi la o partida in trei sau iti imaginezi cum e sa faci sex cu seful? Ei bine, nu esti singura, toti oamenii au fantezii sexuale, care mai de care mai atipice.

Specialistii de la site-ul Cosmopolitan.co.uk ne explica ce spun, de fapt, despre noi insine, fanteziile sexuale pe care le avem

1. Fantezia despre sexul intr-un loc public

Exhibitionismul e o tema extrem de cunoscuta si populara, asa ca multe femei au aceasta fantasma: de a face sex intr-un loc public. Psihologii au interpretat aceasta fantezie ca fiind caracteristica mai ales femeilor care nu se simt foarte atractive si foarte dorite, caz in care ele fantazmeaza despre sexul intr-un loc public, un loc cu multi admiratori, in care, asadar, toata lumea le poate dori. Altele fantasmeaza despre anumite locuri publice, care arata gradul de romantism al lor, respectiv o plaja sau poate o padure.

2. Fantezia despre sexul cu un necunoscut

Cateodata, sexul cu un strain semnifica dorinta de sex fara alte implicatii si responsabilitati. In multe cazuri, femeile nici nu-si imagineaza fata necunoscutului respectiv. Practic, isi privesc partenerul necunoscut exact ca pe un obiect sexual. Alteori, femeile fantasmeaza despre sex cu o vedeta sau sex cu cea mai buna prietena sau chiar sex cu un fost prieten. Toate aceste fantasme se intampla, cateodata, pentru ca femeia in cauza ar vrea poate sa faca sex cu o persoana anume si nu poate, fiind implicata intr-o relatie sau poate persoana respectiva fiind implicata intr-o relatie serioasa. De asemenea, persoanele asupra carora femeile fantasmeaza pot fi persoane  cu anumite calitati pe care femeia in cauza sa si le doreasca mult pentru ea insasi. De exemplu, fantasma despre sexul cu un necunoscut dominator poate inseamna ca si ea isi doreste sa preia controlul in dormitor, de fapt.

3. Fantezia despre striptease in fata unui barbat

Este o fantasma foarte des intalnita, avand in vedere ca multe femei isi doresc sa se dezbrace in fata iubitului si tine tot de zona exhibitionismului. Aceasta dorinta-fantasma proiecteaza o dorinta legata de respectul de sine, care ar creste in cazul in care ea ar fi privita si admirata in timp ce se dezbraca.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole