Ce si cum vorbesc intre ele femeile despre sex

25 noiembrie 2019,
Vizualizari: 4.801, 1 azi

Ritualul discutiilor despre sex incepe devreme, in liceu (chiar si mai devreme in unele cazuri), inca de pe vremea cand orice adolescenta indragostita isi strange in brate ursuletul si-i sopteste la ureche toate secretele despre baiatul de care s-a indragostit. Ulterior, adulte devenind, femeile continua discutiile intre ele, cand merg impreuna la un salon de infrumusetare, la sauna sau pur si simplu la o cafea.

 

Sexul e un fel de zona intunecoasa si misterioasa, in care toata lumea vrea sa aprinda o lanterna, ca sa inteleaga mai bine ce se intampla cu viata proprie.

 

Site-ul Menshealth.com explica ce si cum discuta femeile despre sex.

 

1. Sunt destul de politicoase si elegante in exprimare

Desigur, sunt si cazuri in care orice femeie poate vorbi realmente ca la usa cortului, sau ca in vestiarul de la sala de sport a barbatilor, insa in general, media lor este politicoasa si delicata, intrebandu-se: ”A fost frumos aseara? El a fost dragut cu tine?“. Sunt intrebari care pot parea fara semnificatie in ochii unui barbat, dar femeile intre ele stiu foarte bine ce inseamna si le decodifica perfect. In cazul in care doua femei “impart” sau se ciocnesc de acelasi mascul, ulterior se intreaba, tot cu eleganta: “Cum ti s-a parut? Ce parere ti-a lasat?”, ca si cum ar fi vorba despre o carte citita in comun sau despre o friptura comandata la restaurant.

 

 

2. Ce inseamna ca “a fost bine”?

O intrebare foarte pertinenta pe care si-o pun reciproc femeile, pentru ca nu intotdeauna ce place uneia place si alteia. Culoarea albastra are nuante si nuante si poate fi diferita de la individ la individ. Cand o femeie povesteste alteia ca a avut un sex fantastic, ideea de sex fantastic e valabila doar pentru ea, pentru ca cea din fata ei poate intelege cu totul altceva prin sex fantastic.

 

 

3. Talente si inclinatii

Adesea femeile discuta intre ele despre acest subiect, despre cat de bine se pricepe tipul in cauza la sex: “mi-a provocat un orgasm considerabil, rasunator” este o expresie pe care o folosesc adesea intre ele. E posibil sa inceapa sa dezvolte subiectul folosind expresii tehnice, ca si cum ar trebui sa asambleze vreo piesa de mobilier cu a carei schita se confrunta. Oricum, toate talentele pur tehnice nu au nici o valoare in ochii lor, daca in spate nu exista sentimente. Femeile asa functioneaza. Totodata, pe langa talentele pur tehnice sexuale, ele ii mentioneaza si talentele sociale, cat de galant sau nu a fost, cum i-a tinut scaunul cand s-a asezat la masa etc.

 

 

4. Tacerea

Este o alta strategie de comunicare intre femei: daca barbatul in cauza a fost cu totul iesit din comun, exceptional, femeile vor tacea. Nici una nu e dispusa s-o invite pe cealalta in patul ei, practic.

 

 

5. Povestiri obraznice

Strategia aceasta o vor folosi adesea, isi vor povesti picanterii de tot felul si-si vor exprima aprobarea sau dezaprobarea fata de aceste picanterii, in functie de cat de departe merge le in ochii celeilalte, care asculta. In fiecare dintre femei sta o mica prostituata, sau o mica profesoara, sau un personaj despre care ele au fantezii, asa ca, pe rand, ele vor juca roluri in povestioare obraznice despre care vor povesti ulterior celei mai bune prietene.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole