Ultimele

Ce sa mananci ca sa iti creasca libidoul. 7 alimente surprinzatoare

Ce sa mananci ca sa iti creasca libidoul

5. Migdalele

Aceste fructe sunt foarte bune pentru sanatate datorita fitochimacalelor pe care le contin. Migdalele sunt foarte bogate in vitamine, minerale si fibre. Consumul de migdale este o cale buna de crestere a colesterolului bun si de reducere a celui rau. De asemenea, aceste fructe contin cantitati insemnate de vitamina E. Totodata nu contin gluten si prin urmare pot fi consumate si de persoanele alergice la aceasta substanta. Uleiul de migdale aplicat regulat pe piele impiedica uscarea acesteia. In plus, migdalele sunt o sursa excelenta de vitamine, minerale si proteine.

6. Sparanghel

Sparanghelul este sarac in grasimi saturate, iar nivelul de colesterol pe care il contine este unul foarte mic. Leguma contine Calciu, vitamina B6, Zinc si magneziu.

7. Busuiocul

Busuiocul este o iarba aromata foarte puternica cu un gust extraordinar. Este foarte bun pentru digestie si este un ajutor grozav impotriva arsurilor. Ceaiul de busuioc poate reduce anxietatea si usura durerile de cap. In plus, are si proprietati sedative. Planta aceasta poate scadea intensitatea durerilor de cap si a crampelor stomacale. De asemenea te poate scapa de constipatie. Busuiocul contine compusi precum eugenol, linalol, citronelal,  si are proprietati antibacteriene si anti inflamatorii. In acelasi timp, este o sursa bogata de vitamina A si vitamina K si minerale precum cuprul, potasiu, magneziu si mangan.

foto: Depositphotos.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 16 mai 2023