Ce să faci şi ce să nu faci în cazul ejaculării precoce

22 martie 2020,
Vizualizari: 13.417, 1 azi
în cazul ejaculării precoce -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - depression-2912424_1280

Cu ejacularea precoce s-au confruntat toţi bărbaţii. Eşti cu soţia ta şi te simţi foarte bine. Şi dintr-o dată te simţi prea bine şi-ţi dai seama că ai avut o ejaculare precoce. Înainte să realizezi asta, îţi dai seama că jocul s-a terminat şi totul a durat mai puţin de un minut. Soţia ta te priveşte în ochi şi într-o secundă trebuie să decizi ce vei face în legătură cu ejacularea precoce. Ar trebui să scapi cu o glumă sau să te scuzi?

 

Iată o listă cu ce trebuie şi ce nu trebuie să faci în cazul ejaculării precoce:

 

 

Fă o glumă în legătură cu ejacularea precoce

Este o reacţie normală să spui o glumă în această situaţie. Dacă o poţi face să râdă atunci ai salvat situaţia. După care, luaţi o pauză, amuzaţi-vă după care încercaţi din nou. Dacă ştii că nu are simţul umorului nu apela la glume.

 

 

Cere-ţi scuze pentru ejacularea precoce

Sigur, poţi să te scuzi pentru că ai ajuns la final prea repede. Este o opţiune excelentă atât timp cât nu te aşezi în genunchi şi începi să implori iertarea. Un scurt „îmi pare rău”, nu doare, însă nici nu trebuie să insişti foarte mult. Nu este necesară o declaraţie solemnă prin care să-ţi exprimi regretul. Singurul lucru pentru care trebuie să-ţi pară rău este faptul că ai lăsat-o nesatisfăcută din cauza orgasmului tău rapid.

 

 

Nu trebuie să te bosumfli din cauza ejaculării precoce

Bărbaţii maturi n-ar trebui să se bosumfle. Nu este nici momentul şi nici locul pentru a-ţi arăta nemulţumirea în legătură cu ejacularea precoce. Fii bărbat, treci peste şi încearcă din nou. Nu este o experienţă plăcută, însă să te comporţi precum un copil de doi ani nu este chiar cea mai inteligentă alegere. Ca să nu mai vorbim despre faptul că astfel nu vei face decât s-o acuzi pe ea, direct sau indirect, pentru că tu ai avut o ejaculare precoce.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole