Problemesex

Ce poti invata din „50 shades of Grey”

fifty-shades-of-grey-cinemagia_ro

In ultima perioada, „50 shades of Grey” a creat o adevarata nebunie. Unii oamenii sunt de acord cu subiectul filmului si cu ce se intampla acolo, in vreme ce altii il condamna din toata inima. Si totusi, in ciuda unor scene mai tari, exista si lectii pe care un barbat tanar le poate invata din „50 shades of Grey”. Personajul principal, Christian Grey, este un tanar sexy, atractiv, milionar si cu pasiune pentru sex. In ciuda diferitelor situatii financiare toti barbatii din lume ar putea cateva trucuri de la Christian Grey. Iata-le.

 

  1. Preludiu

Sa incepem cu sexul intrucat este subiectul principal atat la filmului, cat si al cartilor. Preludiul este extrem de importnat pentru apetitul sexual al unei femei. Si prin preludiu nu se intelege aici muscatul sanilor parnerei sau aruncarea ei rapida in pat. Preludiul poate incepe cu o privire admirativa, cu un biletel de amor dimineata sau un apel sugestiv la pranz. Rezerva-ti timp si las-o pe iubita ta sa anticipeze evenimentul sexual, ca ceva carnal. Las-o sa afle modul in care te gandesti la ea, cum cum ai vrea ca ea sa se simta atunci cand vei face dragoste cu ea mai tarziu. Iar cand aceasta clipa a venit, nu te grabi, pregateste-i corpul pentru amor. O femeie are nevoie de timp pentru a se pregati de sex. Fa-o sa te roage sa faci amor cu ea si asigura-te ca are orgasm inainte ca tu sa termini. Christian Grey intotdeauna o face pe Anastasia sa creada ca se afla sub vraja ei. Ea atinge mereu climaxul inaintea lui.

 

 

  1. Fii profesionist intr-ale sexului

Femeile se predau fericite unui partener sexual care pare ca stie ce sa faca in dormitor. Si, da, pozitia misionarului nu are cum sa lipseasca sin arena amorului. Femeile sunt mereu dornice sa experimenteze in pat atunci cand placerea este impartita. Singura problema este ca barbatii sunt interesati sa experimenteze lucruri pentru propria lor placere, insa nu ar trebui sa se opreasca si sa creeze placere si pentru cea cu care se afla in pat. Asa ca fa-ti timp si invata. Daca vrei sa incerci ceva nou cere-i permisiunea iubitei tale. Invata ce-i place sau ce-i dispace. Fa lucrurile care ii produc placere si renunta la celalalte.

 

  1. Fa din ea centrul universului tau

Nu trebuie sa fii milionar pentru a pune acest sfat in practica. Unei femei ii place sa creada ca pentru tine soarele rasare sau apune odata cu aparitia/plecarea ei. Vrea ca ea sa fie totul pentru tine. Nu lasa ca nimic sa intervina intre voi atunci cand petreceti timpul impreuna. In mod constant, creeaza oportunitati prin care sa-i demonstrezi cat de mult o apreciezi cat o onorezi.

Du copiii la culcare, dupa care arata-i recunostinta femeii pe care o iubesti la nebunie, care contribuie la bunastarea familiei, tine casa in ordine, creste copiii si este alaturi de tine atat in momentele fericite, cat si in cele mai putin placute. Prezenta ei in viata ta este un miracol. Fa-ti timp si apreciaza aceasta minune si las-o sa afle cat de importanta este tine, iar ea isi va arunca hainele intr-o secunda.

 

 

  1. Posesiune

In ciuda curentului feminist, cele mai multe dintre femei inca isi doresc sa fie posesia unui barbat puternic care sa le protejeze. Insa este o diferenta intre posesia unei femei pentru protectia ei si posesia pentru controlul asupra ei. Nicio femeie nu vrea sa fie controlata de un barbat, insa „detinerea” ei poate fi acceptata in doua conditii.

Prima – o considera o posesiune intrucat pierderea ei l-ar lasa fara suflare. Barbatul trebuie sa-si tina jumatatea in siguranta si s-o protejeze. Cea de-a doua conditie este ca posesiunea sa fie in ambele sensuri. Adica daca un barbat detine o femeia, atunci si femeia respectiva il detine pe el.

 

  1. Arta fina a negocierii

Anastasia este adesea frustrata de Christian la fel cum si el este de ea. Insa, amandoi sunt capabili sa-si exprime frustrarea, sa dezvoluie cauzele ei si apoi sa vina cu o solutie care sa functioneze in cazul ambilor. Uneori, inseamna ca unul dintre ei sa admita ca greseste si sa-si ajusteze comportamentul. Inseamna sa mearga in adanc sa vada exact care este problema, sa identifice ce vrea fiecare si sa ajunga la o intelegere benefica pentru amandoi. Asta este ceea ce vrea fiecare femeie. Cand tu esti frustrat cu ceva ce face ea, nu te supara pe ea. Explica-i de ce esti suparat si ce se ascunde sub furie. Fii deschis si ascult-o pentru a descoperi de ce este un anumit lucru important pentru ea. Si apoi gasiti impreuna o solutie care sa va satisfaca pe amandoi.

 

 

Te mai poate interesa si

Mesajele periculoase ale filmului “50 shades of Grey”

50 umbre ale lui Grey, pro si contra. De ce au filmul si cartea un succes atat de mare

 

 

 

 

Sursa: YourTango.com

Credit foto: Cinemagia.ro

Exit mobile version