Ce poti invata din „50 shades of Grey”

27 februarie 2015,
Vizualizari: 3.319, 1 azi
fifty-shades-of-grey-cinemagia_ro

 

  1. Fa din ea centrul universului tau

Nu trebuie sa fii milionar pentru a pune acest sfat in practica. Unei femei ii place sa creada ca pentru tine soarele rasare sau apune odata cu aparitia/plecarea ei. Vrea ca ea sa fie totul pentru tine. Nu lasa ca nimic sa intervina intre voi atunci cand petreceti timpul impreuna. In mod constant, creeaza oportunitati prin care sa-i demonstrezi cat de mult o apreciezi cat o onorezi.

Du copiii la culcare, dupa care arata-i recunostinta femeii pe care o iubesti la nebunie, care contribuie la bunastarea familiei, tine casa in ordine, creste copiii si este alaturi de tine atat in momentele fericite, cat si in cele mai putin placute. Prezenta ei in viata ta este un miracol. Fa-ti timp si apreciaza aceasta minune si las-o sa afle cat de importanta este tine, iar ea isi va arunca hainele intr-o secunda.

 

 

  1. Posesiune

In ciuda curentului feminist, cele mai multe dintre femei inca isi doresc sa fie posesia unui barbat puternic care sa le protejeze. Insa este o diferenta intre posesia unei femei pentru protectia ei si posesia pentru controlul asupra ei. Nicio femeie nu vrea sa fie controlata de un barbat, insa „detinerea” ei poate fi acceptata in doua conditii.

Prima – o considera o posesiune intrucat pierderea ei l-ar lasa fara suflare. Barbatul trebuie sa-si tina jumatatea in siguranta si s-o protejeze. Cea de-a doua conditie este ca posesiunea sa fie in ambele sensuri. Adica daca un barbat detine o femeia, atunci si femeia respectiva il detine pe el.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole