Ce muşcături sunt permise când faci sex

27 octombrie 2018,
Vizualizari: 23.225, 1 azi
sfatulparintilor.ro_muscaturi senzuale - problemesex.ro

Dacă vrei să vezi o femeie plină de dorinţă, foloseşte-ţi dinţii în timpul preludiului şi când faceţi sex. Crezi sau nu, corpul reacţionează la durerea moderată în aceeaşi manieră ca şi în cazul folosirii cu iscusinţă a gurii şi a limbii: se excită instant. După o muşcătură, în timp ce faci sex, urmează o excitate sexuală intensă; şi pentru bărbat este un lucru plăcut să observe genul acesta de putere pe care îl are asupra corpului unei femei. Ceea ce înseamă că muşcătura în locul potrivit, la timpul potrivit o poate face să-ţi strige numele.

Acestea fiind spuse trebuie adăugat faptul că pragul de suportabilitate a durerii diferă de la o femeie la asta astfel că trebuie să-ţi ajustezi tehnica muşcăturii senzuale înainte să-l depăşeşti.

 

Ce trebuie să faci atunci când apelezi la muşcăturile senzuale

 

1. Muşcă-i zonele erogene

Dacă muşcăturile senzuale sunt un teritoriu nou pentru tine muşc-o în zona cefei. Cele mai multe dintre femei consideră această zonă foarte sensibilă şi iubesc să fie sărutate acolo. Tocmai de aceea tranziţia este uşoară odată ce ţi-ai dat seama că îi place. Coapsele interioare merită din plin atenţia ta şi de cele mai multe ori stimularea acolo va avea ca rezultat implorarea pentru stimularea clitorisului. Şi dacă vrei să urle de plăcere continuă până îşi va pierde controlul. Alte zone cărora ar trebui să le acorzi atenţie sunt curbura şoldurilor, spatele inferior, zona de sub sâni şi fundul.

 

 

2. Creează o poveste

Nu poţi doar să te repezi cu dinţii şi s-o muşti, înainte ca organismul ei să fie pregătit – s-ar putea ca experienţa să fie dureroasă. Ţi-o doreşti într-o stare de euforie, atât fizic cât şi mental. Începe cu un preludiu, la care eşti deja maestru, sărut-o, mângâi-o, vorbeşte-i. Odată ce dorinţa este evidentă, trece-ţi cu grijă dinţii de-alungul umărului, coapsei sau şoldului – aici durerea este mai mică în caz că nu-i place. Dacă îşi mişcă picioarele de plăcere, consideră că ţi s-a dat undă verde de a merge mai departe, însă ai grijă să nu strângi prea tare. Vrei ca durerea să fie plăcută şi să nu sari calul. Urmăreşte-i cu atenţie expresiile faciale şi îţi ea îţi va spune când poţi trece la treabă.

 

 

3. Muşcătura să fie rapidă

Secretul pentru a ţine departe durerea de muşcăturile senzuale este să fii rapid. Cu cât menţii mai mult muşcătura cu atât mai mare va fi durerea. Prin urmare, muşcătura n-ar trebui să depăşească câteva secunde – doar dacă ea nu doreşte ceva mai intens. În plus, nu trebuie să petreci prea mult timp într-o zonă întrucât se declanşează durerea. Şi, ultimul lucru pe care ţi l-ai dori este ca ea să se simtă ca şi cum ar fi în pat cu Dracula.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole