Ultimele

Ce le place si ce nu le place femeilor la sexul anal

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Ce le place si ce nu le place femeilor la sexul anal
la sexul anal

Sexul anal nu mai reprezinta demult un subiect tabu, dimpotriva, el a devenit o forma des practicata de sex in dormitoare, ba chiar din ce in ce mai mult in ultimii ani. Oricum, daca tu n-ai incercat asta cu iubita ta inca, nu te baza prea mult pe aceasta regula. Si daca iti doresti cu adevarat sa se intample si sa ai parte de asa ceva, trebuie sa stii ce anume le place si ce nu le place femeilor la sexul anal.

Este foarte posibil sa-i placa la nebunie, dar sa nu-i placa, in acelasi timp. Intre cele doua notiuni e un pas extrem de mic la acest capitol. Dar daca e deschisa la subiect, incet incet, cu multa rabdare si dorinta din partea amandurora, veti putea face sex anal si va veti putea bucura din plin de el.

Asadar…

Ce le place…

1.  M-as putea simti chiar bine!

Femeillor le poate placea sexul anal fiindca le da senzatii uimitoare, complet diferite fata de orice alta forma de sex. Nu e penetrata in vagin, dar e tot in interiorul ei. E o senzatia complet straina pe care n-o cunostea, cu care nu era obisnuita, iar asta o poate incita la nebunie. De fapt, exista posibilitatea ca femeile sa ajunga la orgasm doar facand sex anal.

2. Poate fi incitant

Orice femeie, cat ar fi de cuminte, macar o data in viata are fantezia sa se transforme intr-o fata rea. Asta este si motivul pentru care oamenii iubesc fanteziile in uniforme de scolarita si cu catuse la maini: pentru ca toate astea iti dau senzatia de interzis si, deci, te tenteaza si mai mult, ca orice lucru interzis, de altfel. Sexul anal e ceva ce poate fi tinut secret si nimeni in afara de voi doi nu va sti nimic despre nazdravaniile pe care le faceti in pat.

Citeste si: Cat de sigur este sexul anal?

Ce NU le place…

1. E dureros

Sexul anal poate fi cu adevarat foarte dureros. Muschii rectali nu sunt constuiti ca sa admita ceva din exterior in interior, ci numai invers. Si daca un vagin e atat de flexibil incat sa poata iesi un copil pe acolo, anusul nu are aceleasi proprietati. Asta inseamna ca a. intreab-o intai daca vrea, b. foloseste lubrifiant neaparat, c. penetreaz-o cu multa blandete si rabdare.

2. Poate fi scarbos

Femeile pun foarte mare pret pe imaginea lor, pe felul in care se arata iubitilor lor, mai ales in momentele intime. Sexul anal poate crea situatii umilitoare, fiindca o data penetrata, exista posibilitatea ca materiile fecale sa explodeze, pur si simplu si sa murdareasca tot in jur. O asemenea umilinta este devastatoare pentru o femeie. Totusi, exista solutii care va pot proteja de un asemenea dezastru. Se pot face spalaturi in prealabil, cu un irigator special si astfel veti putea avea siguranta unei igiene perfecte.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 18 aprilie 2023