Ce inseamna sex de buna calitate intr-o relatie de cuplu

16 august 2022,
Vizualizari: 2.333, 1 azi
Ce inseamna sex de calitate -sfatulparintilor.ro - pexels_com - man-in-brown-shirt-kissing-woman-in-white-tank-top-3778898

Potrivit sexologului Nicole Prause, discutiile despre ce inseamna sex de calitate ar putea face mai mult rau decat bine. In opinia sa, subiectele de acest fel starnesc curiozitatea insa sunt factori disturbatori, adica iti distrag atentia de la lucrul pe care ar trebuie sa iti concentrezi atentia.

Atunci cand vorbesti cu toata lumea si citesti tot felul de informatii despre satisfactia sexuala uiti un lucru important: nu discuti si cu jumatatea ta despre ce se intampla in pat. „Nimeni nu-si doreste sa para un habarnist in materie de sex. Insa expertiza nu vine din acumularea de informatii despre subiect, ci din experienta fiecaruia”, a declarat Prause pentru revista New York Magazine.

Citeste si: 7 lucruri pe care femeile ar trebui să le facă mai des

Cu alte cuvinte repetitia este mama invataturii.

Degeaba devii doctor in sex daca nu iti indrepti atentia si catre persoana de langa tine. Iar adevarul este dezvaluit de cifre: cel mai bun predictor pentru orgasm in cazul tinerelor femei este numarul de experiente sexuale cu un partener, potrivit unui studiu publicat in 2012 in The American Sociological Review.

Acest lucru demonstreaza faptul ca partenerul joaca un rol vital chiar si in cazul unei relatii pe termen scurt, sustine Elizabeth A. Armstrong, cea care a condus studiul amintit.

„Participantii au vorbit despre cat de ciudat este prima partida de amor cu cineva si cat de important este sa va cunoasteti reciproc trupurile”, a adaugat Armstrong.

Nu rata nici: Cat sex este normal intr-o relatie normala?

Sursa: mydomaine.com

foto: Pexels.com

Cuvinte cheie: , , ,

Clinica
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole