Ultimele

Ce-i face atragatori pe barbati

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Ce-i face atragatori pe barbati
Ce-i face atragatori pe barbati

Te-ai casatori cu cineva care a fost somer? Dar daca tu nu ai avea loc de munca? Daca ai raspuns negativ la aceste intrebari, nu esti singura. Un studiu facut de Yourtango.com si ForbesWoman arata ca 75% din femei nu s-ar complica cu cineva care nu a avut un  loc de munca si 65% nu s-ar casatori daca nu ar avea loc de munca.

„Cu rata somajului in crestere, un loc de munca stabil este un aspect luat in considerare din ce in ce mai des, mai ales de catre femeile care se gandesc si la stabilitatea lor financiara si emotionala in cuplu,” spune Andrea Miler, fondator si CEO YourTango. „De la dificultati finanaciare pana la sentimente negative, lipsa unui job poate crea tensiune in cupluri. Inainte ca o femeie sa faca un angajament pe viata, ea vrea ca partenerul sa aduca o contributie financiara sigura.”

Citeste si: Sex dupa horoscop: Ce vrea la pat fiecare barbat, in functie de zodie

Desi sa fii angajat este un lucru important, mai mult de 91% din femeile singure spun ca s-ar casatori din dragoste si nu pentru un interes financiar.

„Este ironic ca femeile dau mai mare importanta iubirii decat banilor, si totusi nu s-ar casatori daca pretendentul nu are un loc de munca,” spune Meghan Casserly, reporter ForbesWoman.” Un job poate sa consolideze sau sa destrame o relatie si rezultatele studiului arata ce rol important are cariera in viata de cuplu.”

Studiul a mai descoperit urmatoarele:

·         Nopti nedormite: 40% din femeile intr-o relatie sustin ca problemele la munca le tin treze noaptea, pe cand la femeile singure dragostea si cariera le tulbura in egala masura somnul.

·         Banii fac Pamantul sa se invarta: 32% din femei castiga mai mult bani decat partenerul lor; 50% din femei s-ar marita cu un barbat care castiga mult mai putin decat ele.

·         Cariera vs. Copii: 55% din femeile intrebare ar renunta la cariera pentru a avea grija de copii daca parternerul le-ar cere asta; numai 28% le-ar cere acest lucru partenerului.

·         Timp pentru mine: daca femeile ar avea o ora in plus pe zi, 42% ar petrece-o singure si nu cu partenerul, copilul sau la munca.

·         Visul: 77% din femei considera ca pot avea simultan o cariera infloritoare cat si o familie fericita si o relatie implinita.

Nu rata nici: 5 parfumuri excitante pentru barbati

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 24 iulie 2023