Problemesex

Ce fel de amant esti in functie de zodie

amant in functie de zodie

Fiecare zodie are caracteristicile ei, iar daca vrei sa afli care este profilul tau amoros din punct de vedere  astrologic, iata mai jos detaliile.

Berbec – Hot

Se spune despre tine ca esti incredibil de sexy, insa pentru a ajunge in patul cuiva trebuie sa fii indragostit. Aventurile de-o noapte nu sunt genul tau. Pui mare pret pe sentimente, iar atunci cand sari direct in pat fara implicatii emotionale, regreti amarnic.

Taur – Dominant

Te pricepi de minune la flirt si esti acuzat de multe ori ca iti place doar sa intarati omul. Insa atunci cand pui ochii pe cineva, este pentru totdeauna. Esti dominant cand faci amor si iti place sa arati ca iubesti mai mult decat sa spui ca iubesti.

Citeste si: Cum sa devii un amant bun. Corecteaza-ti aceste greseli!

Gemeni- Fara inhibitii

Pentru tine a face sex este un mod de viata. Esti foarte constient de sex-appleal-ul tau si nimeni nu te poate acuza ca esti timit sau inhibat. Seduci cu usurinta si ajungi in pat imediat ce ti-ai pus asta in plan. Nu ai nevoie de sentimente pentru a face sex.

Rac – Emotional

Esti un amant generos, fara pretentii, insa ai nevoie de o securitate emotionala puternica inainte de a ajunge in patul cuiva. Esti foarte sensibil, iar combinatia cu un element zodiacal mai puternic decat tine te poate lasa in suferinta. Langa partenerul potrivit poti capata multa incredere de sine.

Leu – Sexy

Sexul te incita si nu prea lasi sa-ti scape nimic printre degete. Daca cineva te-a suparat, folosesti sexul ca o arma. De aici apar si neintelegerile in cuplu. Desi multa lume te considera sexy, tu nu esti foarte convins de asta.

Te mai poate interesa: Cum sa fii cel mai bun amant pe care l-a avut vreodata

Fecioara – Surprinzator

Aparentele insala. Multa lume spune despre tine ca esti “moale”, insa in interior este o adevarata bomba sexuala. Nu traiesti, insa, intr-o zona promiscua si nu ai aventuri pasagere. Relatiile tale sunt foarte intime si importante pentru tine. Iti surprinzi partenerul prin intensitatea si lipsa de inhibitii cu care te manifesti.

Balanta – Incantator

Sexul este pentru tine o provocare si iti folosesti din plin sarmul pentru a cuceri. E greu sa-ti reziste cineva pentru ca traiesti ca sa fii dorit. Iti place vanatoarea mai mult decat sa te lasi vanat.

Scorpion – Senzual

Ai o personalitate lipsita de inhibitii, iar succesul in amor este foarte important pentru tine. Esti un seducator desarvarsit, pasional si afectuos. Ai o singura problema, nesiguranta de sine. Tot timpul ceri asigurari si reasigurari din partea partenerului, iar asta poate deveni o piedica in relatia ta.

Sagetator – Pretentios

Esti un amant generos, insa insecuritatea ta te face sa devii pretentios si egoist. Langa omul potrivit esti pasional si dedici partenerului trup si suflet. Ai darul de a-ti face persoana iubita sa se simta centrul universului tau.

Capricorn – Dezirabil

Se spune despre tine ca esti rece,insa alaturi de partenerul potrivit te transformi. Grijile si anxietatile pe care le aduci intr-o relatie o pot pune in pericol, insa daca ai alaturi de tine o persoana flexibila si dornica sa te urmeze, puteti trece cu usurinta peste aceste probleme. Esti un amant cald si grijuliu.

Varsator – Libertin

Atragi persoanele de sex opus ca un magnet. Ai o atitudine moderna si fugi de relatiile pentru totdeauna. Cu toate acestea, atunci cand ai gasit persoana potrivita, esti credincios. Iti place sa explorezi si pentru asta iti alegi un partener la fel de libertin ca si tine.

Pesti – Dramatic

Se spune despre tine ca esti unul dintre cele mai sexy semne zodiacale. Cu toate acestea, relatiile tale sunt cu nabadai. Iti place sa flirtezi, insa sexul este ceva serios si privat. Nu iti plac glumele deocheate.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version