Ce ai de facut inainte si dupa sex

06 decembrie 2022,
Vizualizari: 19.696, 1 azi
Imagine de Khusen Rustamov de la Pixabay

Asa cum igiena este foarte importanta pentru sanatatea fizica a unei femei, tot asa este intimitatea pentru santatea emotional.

Site-ul Sheknows.com ofera un set de sfaturi superutile cu ce ar fi bine sa faceti inainte si dupa sex.

Inainte de sex:

1. Asigura-te din toate punctele de vedere

Activeaza-ti sistemul de “asigurare” si verifica daca ai luat pilula contraceptiva la timp, daca ti-ai pus la indemana toate “instrumentele” de care e posibil sa ai nevoie in timpul partidei de sex, cum ar fi lubrifiantul sau vreo jucarie sexuala, si toate astea trebuie sa le faci fiindca ar fi complet neplacut ca in mijlocul situatiei fierbinti sa te ridici si sa intrerupi momentul dintre voi cu vreo chestiune pur tehnica.

2. Fa sport

Daca ai putea s-o faci chiar inainte de sex, ar fi minunat. Da, exact, 20 de minute de exercitii cardio fac minuni si te vor ajuta la propriu sa te bucuri mult mai profund de placerea fizica sexuala, fiindca miscarea stimuleaza foarte bine eliberarea hormonala de care ai atata nevoie in timpul sexului.

Citeste si: Ce spun zodiile dupa ce fac sex

3. Fa-ti timp pentru preludiu

Preludiul include o gama variata de “activitati”, cum ar fi mangaiatul, masajul, sarutul etc. Daca iti faci timp sa te relaxezi, sa acorzi atat fizicului, cat si psihicului, suficient timp ca sa-si intre in rol si sa fie gata de sex, nu vei regreta, cu siguranta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole