Care sunt pozițiile sexuale pe care femeile nu le suportă

06 februarie 2020,
Vizualizari: 331, 1 azi
pozitii incitante - sfatulparintilor.ro - pexels_com - woman-in-red-lingerie-sitting-on-couch-919372

Top 3 poziții sexuale pe care femeile nu le suportă. Ce poziții sexuale nu le plac femeilor.

 

Care sunt pozițiile sexuale pe care femeile nu le suportă? Bărbații vor să știe ce nu le place femeilor când vine vorba de sex. În ce poziții nu le place femeilor să facă sex? Sunt multe poziții în care bărbații doresc să facă sex cu partenera lor, dar sunt acestea și pe placul femeilor?

 

Top 3 poziții sexuale pe care femeile nu le suportă: Poziția 69

 

Sunt mulți bărbați care își doresc să încerce cu partenerele lor poziția 69. Veste proastă pentru bărbați! Femeilor nu le place poziția 69! Și asta nu pentru că nu le-ar plăcea să facă sex oral. Ci pentru că este o poziție incomodă, care nu oferă atât de multă plăcere cum cred unii.

 

O mulțime de femei luate la întrebări despre pozițiile de sex de care nu vor să audă au răspuns: 69. Pentru această poziție sexuală e greu să corelezi mișcările în doi pentru ca ambii parteneri să se simtă bine. Nici nu te poți concentra pe senzațiile care ți se oferă pentru că trebuie să te concentrezi pe senzațiile pe care trebuie să le oferi. E incomod și dificil să te concentrezi pe mai multe sarcini deodată!

 

Top 3 poziții sexuale pe care femeile nu le suportă: Poziția cowgirl invers

 

Poate bărbaților li se pare excitant și plăcut să își vadă iubita stând deasupra și cu spatele la ei. Femeilor nu le place această poziție!

 

Femeile nu au parte de plăcere în timpul actului sexual în care trebuie să își flexeze genunchii și să se chinuie să se ridice și să coboare în ritmul pe care și l-ar dori bărbații. Oricât de mult și-ar dori să-și satisfacă partenerii, e dificil pentru femei să obțină plăcere la rândul lor din această poziție.

 

Citește continuarea pe WOWBIZ.RO: https://bit.ly/2Smbq2q

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole