Ultimele

Care este numarul magic al vietii tale sexuale?

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Care este numarul magic al vietii tale sexuale?
numarul magic al vietii tale sexuale

Gasirea numarului magic al vietii tale sexuala este foarte importanta daca vrei sa beneficiezi de toate efectele pozitive implicate de o partida de amor. Multe cupluri stiu ca sexul este un minunat remediu impotriva durerilor de cap insa, sexul poate face mult mai multe.

Trebuie doar sa cauti numarul „magic”.

1. O data

Cand faci dragoste o data pe saptamana vei pierde din surplusul de greutate. Somnul ajuta la echilibrarea hormonului ce-ti provoaca foamea, in vreme ce sexul stimuleaza corpul sa elibereze oxitocina. Vei dormi mai bine si te vei simti revigorat dimineata. Iar atunci cand ai multa energie esti mai productiv la birou.

Cele mai grave 10 greseli pe care femeile le fac in pat

2. De doua ori

Persoanele care fac amor de doua ori pe saptamana au un sistem imunitar mai puternic. Trebuie sa te asiguri ca faceti dragoste de doua ori pe saptamana daca vrei sa tineti bolile departe de voi. Daca va imbolnaviti amandoi in aceeasi perioada este un semn ca trebuie sa faceti sex de mai multe ori astfel incat sa tineti departe aceste probleme.

3. De trei ori

Sanatatea inimii se imbunatateste atunci cand va faceti de cap in dormitor de trei ori pe saptamana. In timpul partidelor de amor inima va pompa mai mult sange, exact ca atunci cand faceti sport. Daca o tineti tot asa si ceilalti muschi ai corpului vor avea de castigat.

4. De patru ori

Potrivit unui studiu realizat de catre Royal Edinburgh Hospital, persoanele care fac sex de minimum patru ori pe saptamana arata cu sapte ani mai tineri. Stralucirea pe care o ai dupa o partida de amor este un remediu excelent pentru piele, un motiv in plus sa mergeti in dormitor cat mai des.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22 septembrie 2023