Problemesex

Cand plecam cu cortul, in vacanta: cu sex sau fara sex?

sex cand plecam cu cortul

O vacanta la cort nu inseamna neaparat o vacanta lipsita de sex. E posibil ca furnicile si noroiul sa nu-ti prea placa, insa, in fond, trebuie sa-ti aduci aminte ca doar de asta ai ales cortul si nu hotelul. Site-ul Menshealth.com ofera cateva ponturi pentru un sex fantastic la… cort!

1. Amplasarea

Fa-o departe de campingurile clasice, unde mai sunt si alte corturi. In fond, n-ai vrea sa va auda nimeni gemetele si strigatele de placere.

3 reguli de aur pentru sexul in aer liber

2. Miscari simple

Nu va apucati de cine stie ce figuri artistice in cort: optati pentru pozitii simple si usor de realizat. Chiar nu-i momentul sa probati varii chestii din Kama Sutra.

3. Folositi prezervativ

Chiar daca in mod normal nu folositi o astfel de protectie, totusi sexul in cort poate lasa… urme si prezervativul va poate ajuta sa mentineti igiena in cort.

4. Sac de dormit pentru doua persoane

Optati pentru aceasta varianta, in loc sa cumparati doi saci de dormit diferiti. Va veti incalzi mult mai bine si varianta va va apropia foarte mult.

3 jocuri erotice pe care sa le incerci in cuplu

5. Fii convingator(oare)

Daca vrei “zbenguiala” la lumina stelelor, in cort, fii convingator la lumina soarelului. Nu uita sa flirtezi toata ziua si sa-i dai de inteles partenerului(ei) cam ce chef ai tu la noapte, mai ales ca unora nici nu le trece prin cap sa faca sex intr-un cort… Exprima-te, asadar, cat mai clar cu putinta.

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version