3 reguli de aur pentru sexul in aer liber

08 martie 2020,
Vizualizari: 21.726, 1 azi
reguli pentru sexul in aer liber - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - girl-4426647_1920

Ca tot se apropie vremea calda, si mai ales pentru ca nu ar trebui sa ratezi nicio ocazie ca sa aduci putina „culoare” (a se citi „adrenalina”) in viata de cuplu, ia-ti sotul sau iubitul de mana si iesiti la o plimbare in natura, intr-un parc mai retras sau chiar in padure. Nu stii niciodata ce lucruri minunate se pot intampla sub umbra copacilor infrunziti…In teorie, nu e ilegal sa faci sex in aer liber, atat timp cat nu esti intr-un loc public si nu te vede nimeni. Cel mult, e o contraventie, pentru care risti sa primesti o amenda – asta, in cazul in care va descopera cineva (dar nu e cu atat mai incitant?). Totusi, ca sa eviti neplacerile, Handbag.com iti atrage atentia sa respecti 3 reguli de capatai, ca experienta ta sa aiba un final fericit… in toate sensurile posibile.

1. Alegeti bine locul si mergeti la sigur

E adevarat, spontaneitatea urca pasiunea la cote maxime, dar, daca tabarati unul pe altul in cel mai apropiat tufis, e aproape garantat ca lucrurile se vor termina prost. Asa ca discutati cat mai deschis inainte si stabiliti un plan de bataie – aveti totusi nevoie de intimitate si nici nu va doriti sa deranjati sau sa oripilati pe careva. Daca sexul in natura e una dintre fanteziile voastre, incearca sa descoperi exact ce anume va excita si va atrage la acest scenariu. Ideal ar fi sa gasiti un loc destul de izolat, dar in acelasi timp adiacent unor zone populate, ca sa se pastreze si fiorul ca puteti fi prinsi oricand.

2. Rezuma-te la pozitii din picioare

Uita de tot ce faci in pat – daca va intindeti pe jos s-ar putea sa aveti de furca: furnici, radacini tari, bolovani, pietre, crengi uscate, pete de iarba etc. Cel mai bine e sa optati pentru pozitii din picioare, rezemati de un zid sau un copac, eventual tu cu spatele la partener. Asa nu trebuie decat sa-ti ridici putin fustita, iar el te poate penetra dintr-un unghi care atinge direct „punctul G”. In plus, in cazul in care da cineva peste voi, va puteti opri imediat, fara prea mult efort sa acoperiti ce faceati de fapt.

3. Ramai cu hainele pe tine

Nu te dezbraca niciodata complet in locuri publice – te vei trezi cu neplaceri legale. Daca iti faci prea multe griji ca nu va merge ca pe roate si asta te streseaza, mai simplu e sa va mangaiati peste tot (pe deasupra hainelor) si sa terminati acasa ce ati inceput. Dimpotriva, daca esti mai curajoasa si dornica de aventura, ridica-ti doar putin hainele si desfa-i lui fermoarul la pantaloni – nici nu aveti nevoie de mai mult!

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Handbag.com

Imagine de Marcos Marcos Mark de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole