Problemesex

Calitatile femeilor supersexuale

Calitatile femeilor supersexuale

Motto: „Avem in noi totul pentru a fi splendide.” – Maya Angelou

Ce face experienta sexuala atat de pasionanta? Care sunt cheile cu care se poate ajunge la implinirea sexuala? Unele femei experimenteaza o pasiune foarte intensa in timpul momentelor intime si experimenteaza trari foarte speciale, care pot fi numite supersexuale.

Stari de extaz sexual

Ele povestesc ca tot ceea ce traiesc in acele momente este dincolo de gandire si imaginatie. Ele „se pierd” in acele stari de extaz, iar in momentul in care revin din aceste experiente, sunt pline de energie, creativitate, entuziasm si de dorinta de a trai cat mai intens viata. Cine sunt aceste femei „supersexuale”? Cum de ajung acestea sa aiba asemenea experiente sexuale? Este capacitatea lor extraordinara de a trai intens aceste momente, doar un noroc fantastic cu care s-au nascut sau ceva ce poate experimenta orice femeie?

Citeste si: 5 adevaruri despre femei, sex si alcool

O intalnire cu o asemenea femeie?

Iat-o: „Parea ca exprima din toata fiinta sa bucuria de a trai. Ea a descris viata ca pe un rau si spunea ca multor oameni le este frica sa se lase luati de curent, astfel incat intra in apele raului si merg impotriva curentului. Dar a inota impotriva curentului conduce in mod inevitabil la epuizare, frustrare si in general la dezamagire. Ea a invatat sa mearga in sensul curentului si sa se bucure de sentimentul de a trai in sensul curentului, dar a si invatat sa se fereasca de stanci. Ea a descoperit ceea ce noi am numit supersexualitate. A marturisit ca in timpul acestor experiente avea senzatia ca se afla in legatura cu miriade de senzatii, sentimente, imagini – atat constiente, cat si inconstiente – care ii aduceau o bucurie imensa. Era capabila sa traiasca momente extraordinare si in afara trairilor ei sexuale.”

Iata cateva descrieri ale trairilor acestor femei deosebite:

„Am devenit foarte constienta de mine. Ma simteam foarte completa ca persoana, dar imi este greu sa explic in ce mod. Eram mai constienta de ceea ce eram capabila sa simt si sa experimentez. Am realizat ca in mine nu era numai acea fetita care trebuie sa fie hranita, ci era o femeie independenta, care nu avea nici cea mai mica slabiciune. Era ca si cum partea spirituala si cea sexuala din mine nu mai erau separate. Am dobandit un sentiment profund de unitate interioara si de pace profunda.”

„Totul parea sa fie intr-o deplina armonie. Nici unul dintre noi nu trebuie sa faca ceva special. Ce va fi va fi! Parca eram intr-un vis in care nu era loc de mai bine. Imi simt corpul si sistemul nervos unit cu tot ceea ce ma inconjoara. Timpul a disparut, si noi doi avem la dispozitie tot timpul pe care-l dorim. Un moment poate fi o ora deoarece am sentimentul ca am intrat in atemporalitate, ca nu mai exista timpul. Nu este vorba despre cum arat sau cum arata iubitul meu; orice griji sau frici au disparut, a disparut senzatia de oboseala. Succesul sau orgasmul nu mai constituie probleme care sa provoace anxietatea si imi este foarte usor sa ma scufund din ce in ce mai mult in placere. Ma simt in totul. Mintea si sentimentul de separare se dizolva si simt ca totul raspunde natural la pornirile mele interioare. Sunt foarte constienta de culori, sunete, atingeri si mirosuri de nedescris, precum si de faptul ca eu sunt sursa propriei mele placeri, forte si placeri sexuale. Este ca o stare de transa, dar ma simt total in legatura cu tot ceea ce este in mine sau in afara mea, toate barierele au disparut. Am un sentiment de bucurie profunda, care creste din ce in ce mai mult.”

Nu rata nici: Cum le place femeilor cel mai mult sa faca sex

Experientele supersexuale implica aparitia starilor modificate de constiinta.

Plina de o extraordinara incantare, te gasesti dincolo de starea obisnuita de orgasm si experimentezi extazul, care uneste mintea, corpul si spiritul. Dupa o asemenea experienta, o femeie se simte vindecata sau transformata din punct de vedere psihologic. Exista o mare diferenta intre sex si supersex ca intre fizica si metafizica.

Experiente sexuale extraordinare

Femeile care au asemenea trari nu se bucura de aceste experiente sexuale extraordinare datorita unor standarde artificiale, nici datorita frumusetii lor sau a unui iubit extraordinar de bine facut. Aceasta experienta sexuala extraordinara nu are legatura cu modul cum arata, ci este in legatura cu atitudinea interioara a femeilor. Ele au capacitatea de trai foarte intens tot ceea ce fac, pana la a fi absorbite complet de acel lucru. Ele acorda sexualitatii un loc principal in viata, ca tuturor celorlalte lucruri bune.

In acele momente, o femeie transcende constiinta de sine. Totul este exact asa cum trebuie sa fie. Libera de indoieli si inhibitii, ea se simte plina de spontaneitate, forta si creativitate. Ea se concentreaza instantaneu, fara nici un efort. Ea simte o bucurie atat de mare, incat pierde contactul cu lumea inconjuratoare, ea se simte plina de noroc. Simte tot ceea ce i se petrece ca pe o binecuvantare, ca pe o gratie divina.

Experientele supersexuale, inainte de a fi investigate de oamenii de stiinta, au fost descrise mai intai ca fiind experiente mistice. O cercetatoare a constatat din studiile pe care le-a facut asupra experientelor mistice ca extazul care aparea in timpul acestora avea caracteristici comune cu extazul din experientele amoroase. Comparand cuvintele si frazele folosite pentru descrierea momentului extazului mistic cu cele folosite pentru descrierea momentelor din experientele supersexuale, ea a descoperit ca sunt foarte asemanatoare. Sentimentul de unitate, sentimentul de atemporalitate, de emotie coplesitoare si de perfectiune sunt perceptii care au for intalnite in ambele cazuri.

Extazul: O metoda de cunoastere

In cartea sa, „Extazul: O metoda de cunoastere”, sociologul si teologul Andrew M. Greely scria: ” Cel mai interesant aspect in cazul experientelor mistice il constituie experientele supersexuale, deoarece acestea nu au fost mentionate in literatura mistica. Experienta mistica consta in intelegerea spontana, intuitiva a adevaratei naturi a realitatii, in cunoasterea profunda a modului in care este alcatuita creatia.” De asemenea, el sugereaza ca extazul poate fi o modalitate de cunoastere, dar si o rezultanta a procesului de cunoastere.

De ce extazul sexual a fost ocultat atat de mult timp chiar de teologii fascinati de aceste tipuri de experiente?

Din mai multe motive: datorita faptului ca sexul a fost considerat imoral foarte mult timp si s-a considerat ca nu ar avea nimic in comun cu experientele mistice.

Femeile care au avut experiente supersexuale declara insa ca tot ce li s-a petrecut a avut o dimensiune sacra, fara nimic profan. De asemenea, multe din relatarile lor se refera la stari extatice divine. Multe dintre aceste femei au definit experientele ca pe niste „vizite personale pe care le-au facut in rai”.

Din declaratiile lor, se pare ca imaginatia este caracteristica cea mai importanta a femeilor supersexuale. Ele poseda o imaginatie vie si o memorie buna. Atunci cand vizioneaza un film, se identifica cu personajele acestuia, iar mult timp dupa vizionare pot sa retraiasca intreaga poveste in mintea lor ca si cum aceasta ar fi reala. Ele pot chiar sa calatoreasca in locuri indepartate cu ajutorul imaginatiei. Noi percepem in exterior ceea ce suntem pregatiti sa percepem in interior. Femeile supersexuale sunt parca mai pregatite sa vada, sa miroasa, sa simta frumusetea unui trandafir sau sa aprecieze frumusetea unui apus de soare. Fiecare femeie are in ea tot ceea ce ii este necesar pentru trairea unor asemenea experiente, dar in primul rand ea trebuie sa se deschida mental fata de acestea.

Referinte asupra extazului sexual pot fi gasite atat in scrierile vechi, in special orientale, cat si in cele contemporane, dar acestea nu au fost luate in consideratie datorita unor considerente de ordin religios.

Ca multe alte femei, femeile supersexuale au invatat ca puterea de a te bucura de asemenea extaze nu este un dar primit de la iubitii lor, ci este o putere care se gaseste in ele insele.

Supersenzualitatea ca experienta de viata

Supersenzualitatea este rezultatul modului in care noi experimentam viata. Supersenzualitatea, supersexualitatea este o experienta holistica a mintii, a corpului, a emotiilor si a spiritului. Daca vom dori sa intelegem complet aceasta experienta, va trebui sa o examinam cat mai detaliat, pastrand in minte faptul ca atunci cand „analizam trandafirul” il putem face sa isi piarda frumusetea.

O femeie aflata intr-o asemenea stare transcendenta nu simte o senzatie ca fiind izolata de celelalte. Ea tinde sa simta o stare de pace, de etern, de unitate coplesitoare. Ca fatetele unui diamant sau miliardele de culori ce danseaza pe suprafata unei prisme, fiecare parte este legata de intreg intr-un mod inexplicabil. Aici se afla dimensiunile obisnuite ale trairii supersexuale.

Imagine de Sergei Tokmakov de la Pixabay

Exit mobile version