Ca-ntre fete: De ce ii daruiesc mamei un vibrator de Craciun?

24 decembrie 2012,
Vizualizari: 981, 1 azi

Ca orice site din domeniu care se respecta, e imposibil sa nu atingem cumva si subiectul cadourilor – cum altfel decat cu tenta sexuala?! – pe care oamenii si le tot ofera unul altuia cu varii ocazii in viata. Site-ul www.thefrisky.com confirma faptul ca multi dintre noi primesc tot felul de accesorii sexual, de la cleme pentru sfarcuri, lubrifianti si dildo-uri, la costume de latex sau biciuri. Cele mai multe dintre ele raman inchise intr-un sertar, fiindca nu devin tentante spre a fi folosite.

 

Altele, in schimb, se deschid imediat la loc de cinste, eventual pe masa de la bucatarie, si toata lumea le apreciaza si invata care sunt avantajele lor, de fapt.

 

Sa fie limpede: toti iubim sexul. Ne place sa ne masturbam. Ne plac orgasmele. Indiferent ca ni le autooferim sau le oferim altcuiva, e minunata senzatia pe care ele ne-o dau. Ne tremura genunchii, ni se taie respiratia, muschii devin de necontrolat, asa ca nu-i de mirare ca ne vine sa strigam “te iubesc!”.

Toate lucrurile astea ne determina sa afirmam ca orice are puls si, deci, respira, ar trebui sa se masturbeze. Inclusiv… mama. Da, mamele noastre, caci si ele au puls, si ele respira!

 

 

Majoritatea mamelor sunt crestine convinse, asa ne-au si crescut sa devenim ca adulti. Si inca genul ala de crestin care nu se masturbeaza niciodata! Si daca s-ar afla intr-o situatie de viata si de moarte, tot nu s-ar masturba, fiindca Dumnezeu a zis ca nu e bine. Masturbarea e ceva la fel de rau ca si crima si, deci, nu se face!

Potrivit discutiilor cu mama, afli ca ea nu s-a masturbat niciodata! Niciodata in viata ei! Numai gandul unei asemenea discutii cu mama te poate ingrozi, insa inainte de groaza, e bine sa citesti si despre experienta altora cu propria mama care include subiectul masturbarii.

 

Iata povestea unei bloggerite din Statele Unite care i-a cumparat mamei sale un vibrator, de Craciun.

 

“Mama, catolica desavarsita, a divortat la un moment dat sotul ei. Moment in care si-a pierdut oarecum respectul de sine vizavi de latura ei crestina. Sa nu uitam ca a fost crescuta in credinta orbitoare fata de Dumnezeu! Asa ca mama nici n-ar vrea sa auda faptul ca ospatarul cu care m-am intalnit noaptea trecuta mi-a daruit unul dintre cele mai tari orgasme din viata mea! N-ar vrea sa auda si nici n-ar vrea sa stie, doar ca… fiind mama mea, o intereseaza ce scriu si, deci, o intereseaza ce citeste.

N-o sa ma apuc, desigur, sa intru in foarte multe detalii legate de viata sexuala a mamei mele, a parintilor mei, implicit, desi stiu ca n-a fost ceva spectaculos si mama mea n-a apucat niciodata sa se urce pe pereti de placere. Asta a si fost motivul pentru care, in urma cu ceva timp, i-am spus in gluma mamei ca de Craciun ii iau sigur un vibrator, ca sa se mai relaxeze si ea! Bineinteles ca replica ei a venit prompt: “E ceva absolut oribil! O-ri-bil! Niciodata n-as face asa ceva, doar fiindca tu o faci!”

Dar indiferent ce o sa spuna, anul asta… m-am decis. Ii cumpar un vibrator! In primul rand, pentru ca il merita! Il merita din plin! Are dreptul sa se simta bine si are dreptul sa-si condimenteze viata sexuala – cam adormita si lipsita de placere in ultimii ani. Apoi, vreau sa-si accepte sexualitatea si sa poata vorbi fara prejudecati despre ea. Asa cum pe noi ne-a crescut sa fim libere in ganduri si sa ne iubim si acceptam ca femei, inseamna ca si ea e facuta din acelasi aluat. Si mai inseamna ca poate scapa de toate ideile preconcepute legate de masturbare. Nu ma astept sa inceapa sa-l foloseasca imediat. Dar imi doresc sa-l ia cu ea in dormitor, sa-l desfaca din cutie si sa se uite la el pe toate partile cateva ore bune. Sa inteleaga, usor usor, ca masturbarea e foarte ok. Orgasmele sunt prietenii nostri. Si nimeni nu poate trai fara prieteni”.

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole