6 lucruri care fac un barbat sa para mai sexy in ochii unei femei

20 ianuarie 2020,
Vizualizari: 13.281, 1 azi
barbat sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - chayanne-885227_1920

Un studiu recent publicat in revista American Sociological Review releva faptul ca barbatii care isi petrec timpul executand tot felul de treburi casnice si ajutandu-si partenerele de viata fac mult mai putin sex decat cei care nu au asemenea preocupari si inclinatii. Si totusi, site-ul Thefrisky.com contrazice vehement teoria de mai sus, bazandu-se pe marturiile multor doamne, care sunt absolut convinse de farmecul domnilor care “pun osul” la treaba.

 

Iata un top 6 al trasaturilor care fac un barbat sa para mult mai sexy in ochii femeilor:

 

 

1. Munca in gospodarie

Da, multe femei afirma ca nu gasesc nimic mai sexy decat un partener care spala vasele, da cu aspiratorul sau le pregateste cina cu dedicatie speciala.

 

 

2. Ganditor si galant versus zambaret

Studiile de specialitate contrazic, se pare, realitatea. Barbatii ganditori si galanti sunt mai avantajati de sondajele de opinie, dar in realitate, cei zambitori cuceresc mai eficient in viata reala.

 

 

3. Sistemul imunitar eficient

Barbatii cu un aspect robust si atragator se pare ca nu au legatura cu ideea de robust si atragator, ci cu… un sistem imunitar foarte eficient. Studii recente releva ca femeile sunt atrase in mod automat de barbatii cu un sistem imunitar foarte bine dezvoltat. Cu toate astea, exista si femei care se pot indragosti la fel de puternic si de un ipohondru.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole