Au sau nu alimentele afrodisiace vreun efect?

01 iulie 2019,
Vizualizari: 1.324, 1 azi
alimentele afrodisiace

E adevarat ca sampania te excita? Sau, poate, caviarul? Oare chiar functioneaza povestea efectelor afrodisiace ale anumitor alimente despre care ni s-a spus de-a lungul timpului ca ne cresc libidoul si starea de excitatie?

Site-ul Sheknows.com ne ofera explicatii pe marginea acestui subiect.

1. Caviarul

Caviarul este un aliment exterm de scump, iar pretul lui mai variaza si in functie de calitatea lui. Principala lui calitate este ca hraneste foarte bine celulele nervoase, care sunt responsabile si cu sentimentele… romantice. Mai ales daca il consumam cu putina vodca, se pare ca intr-adevar efectul e garantat. Acum… nu putem sti sigur daca nu cumva o fi vodca de vina, insa combinatia te propulseaza usor pe scara a libidoului.

2. Ciocolata

Ciocolata are multe efecte asupra unei femei: o inveseleste, ii ofera confort si o stare de bine. Dar care este efectul ei in ceea ce priveste sexul? In mod surprinzator, ciocolata contine excitanti care actioneaza direct asupra sistemului nervos, in stransa legatura cu libidoul. O legenda chiar spune cum un imparat aztec obisnuia sa bea zilnic 50 de cani de ciocolata, pentru a-si stimula secretia de stamina. Avea si nevoie, fiindca propriul harem continea 600 de neveste! Totusi, dupa o cantitate de varii bomboane si tablete de cicolata, e putin probabil sa simtiti ceva. Poate doar dezgust de la atata ciocolata, si o burta plina care ingreuneaza sexul.

3. Trufe

Se spune ca trufele contin un ingredient asemanator cu hormonul masculin al porcilor. Asta este motivul pentru care se folosesc porci femele pentru detectarea trufelor din padure. Oricum, trufele se gasesc greu si nu la toate supermarketurile. In plus, sunt si foarte scumpe. Dar daca tot sunteti dispusi sa incercati, le puteti gati si servi ca o garnitura la o friptura de exceptie. Cu siguranta veti beneficia de o cina delicioasa, dar… atat. Cei care au incercat au confirmat ca mancarea a fost buna, insa in rest n-au simtit nimic.

Asadar, cei care au incercat toate aceste alimente asa zise afrodisiace au ramas oarecum usor dezamagiti, si au crezut ca poate conexiunea lor nu e chiar asa puternica, dupa atatea seri cu trufe, caviar si ciocolata. Doar vodca a avut efect dezihibator.

Concluzia finala o puteti trage singuri, dupa ce incercati alimentele afrodisiace pe propria piele.

foto: Pixabay.com

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole