Afla cheia fericirii sexuale la femei

08 iunie 2023,
Vizualizari: 8.230, 1 azi
cheia fericirii sexuale la femei

Cu cat mai in varsta, cu atat mai bine? Da! Un studiu recent arata ca pe masura ce se scurge timpul si relatia avanseaza, femeile devin din ce in ce mai satisfacute de sex si barbatii se bucura din ce in ce mai mult de relatie in general. Dureaza chiar 25 de ani de relatie pentru ca femeile sa isi atinga apogeul sexual in relatia respectiva. Cam mult…

Aceste informatii sunt bazate pe noi studii ale Institutului Kinsey pentru cercetari despre sexualitate si reproducere. Deci care e treaba cu acesti 25 de ani? Chiar atat de mult ii ia, in medie, unei femei pentru a se bucura cu adevarat, la maximum de sex?

Citeste si: De cate ori pe saptamana ar trebui sa faci sex ca sa fii fericit

Nu te impacienta.

Cercetatorii nu spun ca femeile nu se bucura si nu sunt satisfacute sexual in primii 25 de ani de relatie. Ci de fapt, acesta informatie explica faptul ca, in timp, relatia sexuala intr-un cuplu stabil se imbunatateste.

Exista niste teorii care incearca sa explice de ce se intampla asta. Una ar fi ca dupa aproximativ 25 de ani de relatie, femeia ajunge la menopauza si nu mai trebuie sa isi faca griji pentru o posibila sarcina. Nu mai are restrictii si face sex relaxata. De asemenea, femeile mature nu se mai simt stresate si ingrijorate cu privire la performanta lor sexuala. Nu prea mai stau ele sa citeasca reviste de femei pentru a afla inca 50 de metode de a-si satisface barbatul in pat. Isi cunosc deja foarte bine barbatii si stiu deja ce trucuri merg.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole