9 tipuri de femei cu care te poti intalni, dar cu care sa nu te insori

01 august 2019,
Vizualizari: 31.599, 1 azi
tipuri de femei cu care sa nu te insori

5. Femeia geloasa

Femeile geloase au avut, cel mai probabil, experiente nefericite alaturi de alti barbati. Ele se alarmeaza foarte repede si nevoie constanta de asigurari si reasigurari ca totul este in ordine. Cu timpul, aceste insistente pot deveni enervante si pot eroda relatia de cuplu.

 

6. Femeia casatorita

Daca ai o relatie cu o femeie casatorita trebuie sa iei in calcul un aspect destul de important. Ce te face sa crezi ca nu te va insela si pe tine asa cum acum isi insala sotul cu tine? Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face, nu?!

 

 

7. Fata mamei

Fata mamei ii spune totul – evident – mamei. Nu poate lua nicio decizie fara sa-i ceara mamei sfatul. Nu e un lucru rau ca viitoare ta sotie sa aiba relatii bune de familie, insa deciziile care va privesc doar pe voi doi, ca si cuplu, trebuie luate doar de voi doi.

 

 

8. Femeia mincinoasa

Daca te intalnesti cu o femeie care minte cu usurinta pe toata lumea – familie, colegi, prieteni – atunci ar putea sa te minta la fel de usor si pe tine. Nu poti construi o relatie solida cu persoana in care nu poti avea incredere.

 

 

9. Femeia cinica

Daca femeia cu care te intalnesti vede tot timpul numai parte goala a paharului, asteapta-te ca si relatia cu ea sa mearga la fel.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole